Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Qasid Alı
Dr.
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
4
3
Yayın
1
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
0000-0001-9478-099X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Hasat Sonrası Bahçecilik Teknolojileri (Taşımacılık ve Depolama dahil)
Kurum
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Raf ömrü koşullarında muhafaza edilen farklı domates tiplerinin derim sonrası performansları ve besin değerlerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Qasid Ali
, Mehmet Seckin Kurubas,
Hayri Ustun
,
Mustafa Erkan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: 10.29136/mediterranean.620859
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1060
0
ATIF
1
FAVORİ
1060
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Comparison of Ethylene Sensitivity of Three Tomato Cultivars From Different Tomato Types and Effects of Ethylene on Postharvest Performance
Yazarlar:
Qasid Alı
,
Mehmet Seçkin Kurubaş
,
Mustafa Erkan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.715171
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1685
3
ATIF
1
FAVORİ
1685
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biochemical Composition and Antioxidant Activity of Different Types of Tomatoes Affected by Ethylene Treatment
Yazarlar:
Qasid Alı
,
Mehmet Seçkin Kurubaş
,
Mustafa Erkan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.731776
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1756
3
ATIF
1
FAVORİ
1756
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Biochemical Composition and Antioxidant Activity of Different Types of Tomatoes Affected by Ethylene Treatment
Yazarlar:
Qasid Alı
,
Mehmet Seçkin Kurubaş
,
Mustafa Erkan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.731776
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1756
1
FAVORİ
1756
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Comparison of Ethylene Sensitivity of Three Tomato Cultivars From Different Tomato Types and Effects of Ethylene on Postharvest Performance
Yazarlar:
Qasid Alı
,
Mehmet Seçkin Kurubaş
,
Mustafa Erkan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.715171
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1685
1
FAVORİ
1685
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Raf ömrü koşullarında muhafaza edilen farklı domates tiplerinin derim sonrası performansları ve besin değerlerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Qasid Ali
, Mehmet Seckin Kurubas,
Hayri Ustun
,
Mustafa Erkan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: 10.29136/mediterranean.620859
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1060
1
FAVORİ
1060
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Journal of Agricultural Sciences
Mediterranean Agricultural Sciences
Hakemlik
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
Yayınlar
Biochemical Composition and Antioxidant Activity of Different Types of Tomatoes Affected by Ethylene Treatment
Yazarlar:
Qasid Alı
,
Mehmet Seçkin Kurubaş
,
Mustafa Erkan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.731776
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1756
3
ATIF
1
FAVORİ
1756
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Comparison of Ethylene Sensitivity of Three Tomato Cultivars From Different Tomato Types and Effects of Ethylene on Postharvest Performance
Yazarlar:
Qasid Alı
,
Mehmet Seçkin Kurubaş
,
Mustafa Erkan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.715171
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1685
3
ATIF
1
FAVORİ
1685
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI