Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ruhan Aşkın Uzel
Yrd. Doç. Dr.
Yayın
2
Hakemlik
1
2
Yayın
1
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Kurum
Yayınlar
Geleneksel Mutfak Kültürü ve Tarımsal Ürün Çeşitliliğinin, Üniversite Öğrencileri Beslenme Durumu Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Ruhan Aşkın Uzel
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.358701
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5351
0
FAVORİ
5351
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ALTERNATIVE METHODS TO PRESERVE SWEET RED PEPPER PASTE QUALITY: EFFECT OF TEMPERATURE AND PROTECTIVE AGENTS
Yazarlar:
Ruhan Aşkın Uzel
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Anadolu Üniversitesi Bilim Ve Teknoloji Dergisi A - Uygulamalı Bilimler ve Mühendislik
DOI: 10.18038/aubtda.310767
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2877
0
FAVORİ
2877
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anadolu Üniversitesi Bilim Ve Teknoloji Dergisi A - Uygulamalı Bilimler ve Mühendislik
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Gıda
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat