Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Süleyman Alemdar
Yayın
2
Hakemlik
3
2
Yayın
3
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Kurum
Yayınlar
Biberiye Ekstraktı İlavesinin Tavuk Köftesinin Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Özlem Pelin Can
,
Sema Ağaoğlu
,
Süleyman Alemdar
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1255
0
FAVORİ
1255
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BEHAVIOR OF Escherichia coli O157:H7 DURING THE RIPENING OF HERBY CHEESE MANUFACTURED FROM RAW MILK
Yazarlar:
Süleyman Alemdar
, Sema Ağaoğlu
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS16005
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2416
0
FAVORİ
2416
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Food and Health
Hakemlik
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Kocatepe Veteriner Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat