Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Özlem Pelincan
Yayın
10
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
2
10
Yayın
0
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Kurum
Popüler Yayınları
Farklı kurutma yöntemleri ile elde edilmiş peynir tozlarının ısıl işlem görmüş sucukların kalite ve duyusal özelliklerine olan etkisinin incelenmesi
Yazarlar:
Özlem Yalçınçıray
,
Emre Hastaoğlu
,
Meryem Göksel Saraç
,
Özlem Pelincan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1051463
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
658
0
ATIF
1
FAVORİ
658
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Karkas Etlerde Laktik Asit ile Dekontaminasyon
Yazarlar:
Özlem Pelincan
,
Emre Hastaoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Teknik Meslek Yüksekokulları Akademik Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
335
0
FAVORİ
335
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı kurutma yöntemleri ile elde edilmiş peynir tozlarının ısıl işlem görmüş sucukların kalite ve duyusal özelliklerine olan etkisinin incelenmesi
Yazarlar:
Özlem Yalçınçıray
,
Emre Hastaoğlu
,
Meryem Göksel Saraç
,
Özlem Pelincan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1051463
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
658
1
FAVORİ
658
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The effects of nisin on the growth of milk-derived Staphylococcus aureus strains in the cheese
Yazarlar:
Özlem Pelincan
,
Emre Hastaoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.685790
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
609
0
FAVORİ
609
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Otel Mutfaklarında Kullanılan Renklendiricilerin Çocuk Sağlığı Açısından Etkileri
Yazarlar:
Emre Hastaoğlu
,
Özlem Pelin Can
,
Halil Vural
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.448168
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1328
0
FAVORİ
1328
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biberiye Ekstraktı İlavesinin Tavuk Köftesinin Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Özlem Pelin Can
,
Sema Ağaoğlu
,
Süleyman Alemdar
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1268
0
FAVORİ
1268
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Sürelerde Öjenol’lü Salamura Solüsyonunda Bekletilen Aynalı Sazan Balığı (Cyprinus carpio carpio L., 1758) Filetolarının Kalite Kriterlerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Pelin Ö. Can
, Halil Yalçın, Ali Arslan
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
825
0
FAVORİ
825
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
POTASYUM SORBAT UYGULANMIŞ, FIRINLANMIŞ ALABALIK (Oncorhynchus mykiss W.) FİLETOLARININ KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK KALİTESİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Özlem Pelin Can
,
Ali Arslan
Yayın Bilgisi: 2007 ,
Fırat Üniversitesi Doğu Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
342
0
FAVORİ
342
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇİĞ BALIK FİLETOLARININ RAF ÖMRÜNÜN EUGENOL KONSATRASYONLARI VE BEKLEME SÜRESİNE BAĞLI OLARAK MATEMATİKSEL MODELLEMESİ
Yazarlar:
Özlem Pelin Can
Yayın Bilgisi: 2007 ,
Fırat Üniversitesi Doğu Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
374
0
FAVORİ
374
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EUGENOLÜN ÇİĞ BALIK FİLETOLARININ MUHAFAZA SÜRESİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Özlem Pelin Can
, Ali Arslan, Pinar Özdemir
Yayın Bilgisi: 2007 ,
Fırat Üniversitesi Doğu Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
279
0
FAVORİ
279
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PROBİYOTİK MİKROORGANİZMALARIN YARARLARI
Yazarlar:
Özlem Pelin Can
Yayın Bilgisi: 2007 ,
Fırat Üniversitesi Doğu Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1215
0
FAVORİ
1215
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Fırat Üniversitesi Doğu Araştırmaları Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Teknik Meslek Yüksekokulları Akademik Araştırma Dergisi
Editörlük
Engineering Sciences
Alan Editörü
Yayınlar
Otel Mutfaklarında Kullanılan Renklendiricilerin Çocuk Sağlığı Açısından Etkileri
Yazarlar:
Emre Hastaoğlu
,
Özlem Pelin Can
,
Halil Vural
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.448168
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1328
2
ATIF
0
FAVORİ
1328
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat