Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Meryem Göksel Saraç
Doç. Dr.
CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, CUMHURİYET MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın
8
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
4
8
Yayın
8
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Kurum
CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, CUMHURİYET MESLEK YÜKSEKOKULU
Popüler Yayınları
Farklı kurutma yöntemleri ile elde edilmiş peynir tozlarının ısıl işlem görmüş sucukların kalite ve duyusal özelliklerine olan etkisinin incelenmesi
Yazarlar:
Özlem Yalçınçıray
,
Emre Hastaoğlu
,
Meryem Göksel Saraç
,
Özlem Pelincan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1051463
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
670
0
ATIF
1
FAVORİ
670
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Topaklanma önleyici maddelerin içime hazır kahvenin depolama sırasında toz akış özelliklerine etkisi
Yazarlar:
Duygu Aslan Türker
,
Meryem Göksel Saraç
,
Mahmut Dogan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1372394
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
316
0
FAVORİ
316
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçiboynuzu Unu ile Zenginleştirilmiş Glutensiz Keklerin Tekstürel Özellikleri ve Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Meryem Göksel Saraç
,
Duygu Aslan Türker
,
Mahmut Dogan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
350
0
FAVORİ
350
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Glütensiz unların tekno-fonksiyonel özellikleri ile toz akış davranışlarının belirlenmesi
Yazarlar:
Duygu Aslan Türker
,
Meryem Göksel Saraç
,
Mahmut Dogan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1134317
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
780
0
FAVORİ
780
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı kurutma yöntemleri ile elde edilmiş peynir tozlarının ısıl işlem görmüş sucukların kalite ve duyusal özelliklerine olan etkisinin incelenmesi
Yazarlar:
Özlem Yalçınçıray
,
Emre Hastaoğlu
,
Meryem Göksel Saraç
,
Özlem Pelincan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1051463
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
670
1
FAVORİ
670
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tuz Oranı Değişiminin Kırmızı Pul Biberin Toz Akış Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Duygu Aslan Türker
,
Meryem Göksel Saraç
,
Mahmut Dogan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.36846/CJAFS.2021.45
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1991
0
FAVORİ
1991
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bitkisel ve Hayvansal Proteinlerin Eriştenin Tekstürel ve Duyusal Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Meryem Göksel Saraç
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1097
0
FAVORİ
1097
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TİCARİ ÖNEME SAHİP TOZ SÜT ÜRÜNLERİNİN MORFOLOJİK YAPISI VE TOZ AKIŞ ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Meryem Göksel Saraç
,
Duygu Aslan Türker
,
Mahmut Dogan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20108
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1816
0
FAVORİ
1816
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURUNÇGİL ALBEDOLARI İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ LOKUM ÜRETİMİ VE KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Meryem Göksel Saraç
, Tuğba Dedebaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19084
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1558
0
FAVORİ
1558
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Hakemlik
ALKÜ Fen Bilimleri Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Cumhuriyet Science Journal
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
Food and Health
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Topaklanma önleyici maddelerin içime hazır kahvenin depolama sırasında toz akış özelliklerine etkisi
Yazarlar:
Duygu Aslan Türker
,
Meryem Göksel Saraç
,
Mahmut Dogan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1372394
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
316
1
ATIF
0
FAVORİ
316
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Glütensiz unların tekno-fonksiyonel özellikleri ile toz akış davranışlarının belirlenmesi
Yazarlar:
Duygu Aslan Türker
,
Meryem Göksel Saraç
,
Mahmut Dogan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1134317
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
780
1
ATIF
0
FAVORİ
780
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TİCARİ ÖNEME SAHİP TOZ SÜT ÜRÜNLERİNİN MORFOLOJİK YAPISI VE TOZ AKIŞ ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Meryem Göksel Saraç
,
Duygu Aslan Türker
,
Mahmut Dogan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20108
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1816
2
ATIF
0
FAVORİ
1816
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat