Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Meryem Göksel Saraç
Doç. Dr.
CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, CUMHURİYET MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın
10
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
7
10
Yayın
11
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Kurum
CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, CUMHURİYET MESLEK YÜKSEKOKULU
Popüler Yayınları
Farklı kurutma yöntemleri ile elde edilmiş peynir tozlarının ısıl işlem görmüş sucukların kalite ve duyusal özelliklerine olan etkisinin incelenmesi
Yazarlar:
Özlem Yalçınçıray
,
Emre Hastaoğlu
,
Meryem Göksel Saraç
,
Özlem Pelincan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1051463
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
982
0
ATIF
1
FAVORİ
982
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Glütensiz unların tekno-fonksiyonel özellikleri ile toz akış davranışlarının belirlenmesi
Yazarlar:
Duygu Aslan Türker
,
Meryem Göksel Saraç
,
Mahmut Dogan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1134317
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1130
1
ATIF
1
FAVORİ
1130
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Özel diyet tercihleri için üretilen tuzsuz beyaz peynirin raf ömrünün uzatılması: uçucu yağların ve kaplamanın rolü
Yazarlar:
Dilara Uzundağ
,
Özlem Pelin Can
,
Meryem Göksel Saraç
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1586115
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
235
0
FAVORİ
235
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketici İlgisi ve Bitki Bazlı Süt Alternatiflerine Yönelik Satın Alma Niyeti Üzerindeki Etkisi
Yazarlar:
Tuğba Tavmaşat
,
Meryem Göksel Saraç
,
Uğur Uğur
,
Özlem Pelincan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1609610
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
507
0
FAVORİ
507
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Topaklanma önleyici maddelerin içime hazır kahvenin depolama sırasında toz akış özelliklerine etkisi
Yazarlar:
Duygu Aslan Türker
,
Meryem Göksel Saraç
,
Mahmut Dogan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1372394
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1701
0
FAVORİ
1701
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçiboynuzu Unu ile Zenginleştirilmiş Glutensiz Keklerin Tekstürel Özellikleri ve Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Meryem Göksel Saraç
,
Duygu Aslan Türker
,
Mahmut Dogan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
609
0
FAVORİ
609
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Glütensiz unların tekno-fonksiyonel özellikleri ile toz akış davranışlarının belirlenmesi
Yazarlar:
Duygu Aslan Türker
,
Meryem Göksel Saraç
,
Mahmut Dogan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1134317
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1130
1
FAVORİ
1130
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı kurutma yöntemleri ile elde edilmiş peynir tozlarının ısıl işlem görmüş sucukların kalite ve duyusal özelliklerine olan etkisinin incelenmesi
Yazarlar:
Özlem Yalçınçıray
,
Emre Hastaoğlu
,
Meryem Göksel Saraç
,
Özlem Pelincan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1051463
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
982
1
FAVORİ
982
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tuz Oranı Değişiminin Kırmızı Pul Biberin Toz Akış Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Duygu Aslan Türker
,
Meryem Göksel Saraç
,
Mahmut Dogan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.36846/CJAFS.2021.45
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2376
0
FAVORİ
2376
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bitkisel ve Hayvansal Proteinlerin Eriştenin Tekstürel ve Duyusal Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Meryem Göksel Saraç
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1366
0
FAVORİ
1366
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TİCARİ ÖNEME SAHİP TOZ SÜT ÜRÜNLERİNİN MORFOLOJİK YAPISI VE TOZ AKIŞ ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Meryem Göksel Saraç
,
Duygu Aslan Türker
,
Mahmut Dogan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20108
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2236
0
FAVORİ
2236
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURUNÇGİL ALBEDOLARI İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ LOKUM ÜRETİMİ VE KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Meryem Göksel Saraç
, Tuğba Dedebaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19084
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1833
0
FAVORİ
1833
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Hakemlik
ALKÜ Fen Bilimleri Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Black Sea Journal of Engineering and Science
Cumhuriyet Science Journal
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
Food and Health
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Tüketici İlgisi ve Bitki Bazlı Süt Alternatiflerine Yönelik Satın Alma Niyeti Üzerindeki Etkisi
Yazarlar:
Tuğba Tavmaşat
,
Meryem Göksel Saraç
,
Uğur Uğur
,
Özlem Pelincan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1609610
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
507
1
ATIF
0
FAVORİ
507
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Topaklanma önleyici maddelerin içime hazır kahvenin depolama sırasında toz akış özelliklerine etkisi
Yazarlar:
Duygu Aslan Türker
,
Meryem Göksel Saraç
,
Mahmut Dogan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1372394
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1701
3
ATIF
0
FAVORİ
1701
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Glütensiz unların tekno-fonksiyonel özellikleri ile toz akış davranışlarının belirlenmesi
Yazarlar:
Duygu Aslan Türker
,
Meryem Göksel Saraç
,
Mahmut Dogan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1134317
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1130
1
ATIF
1
FAVORİ
1130
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TİCARİ ÖNEME SAHİP TOZ SÜT ÜRÜNLERİNİN MORFOLOJİK YAPISI VE TOZ AKIŞ ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Meryem Göksel Saraç
,
Duygu Aslan Türker
,
Mahmut Dogan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20108
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2236
2
ATIF
0
FAVORİ
2236
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat