Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Duygu Aslan Türker
Dr.
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
4
6
Yayın
1
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Teknolojileri
Süt Teknolojisi
Gıda Bilimleri (Diğer)
Kurum
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Siyez bazlı mercimek kompozit unlarından hazırlanan bisküvilerin fiziksel kalitesi, yapısal özellikleri ve duyusal kabul edilebilirliğinin belirlenmesi
Yazarlar:
Duygu Aslan Türker
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1477200
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
89
0
FAVORİ
89
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Topaklanma önleyici maddelerin içime hazır kahvenin depolama sırasında toz akış özelliklerine etkisi
Yazarlar:
Duygu Aslan Türker
,
Meryem Göksel Saraç
,
Mahmut Dogan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1372394
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
254
0
FAVORİ
254
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçiboynuzu Unu ile Zenginleştirilmiş Glutensiz Keklerin Tekstürel Özellikleri ve Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Meryem Göksel Saraç
,
Duygu Aslan Türker
,
Mahmut Dogan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
317
0
FAVORİ
317
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Glütensiz unların tekno-fonksiyonel özellikleri ile toz akış davranışlarının belirlenmesi
Yazarlar:
Duygu Aslan Türker
,
Meryem Göksel Saraç
,
Mahmut Dogan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1134317
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
745
0
FAVORİ
745
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tuz Oranı Değişiminin Kırmızı Pul Biberin Toz Akış Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Duygu Aslan Türker
,
Meryem Göksel Saraç
,
Mahmut Dogan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.36846/CJAFS.2021.45
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1949
0
FAVORİ
1949
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TİCARİ ÖNEME SAHİP TOZ SÜT ÜRÜNLERİNİN MORFOLOJİK YAPISI VE TOZ AKIŞ ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Meryem Göksel Saraç
,
Duygu Aslan Türker
,
Mahmut Dogan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20108
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1755
0
FAVORİ
1755
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Mühendislik Dergisi
Yayınlar
Topaklanma önleyici maddelerin içime hazır kahvenin depolama sırasında toz akış özelliklerine etkisi
Yazarlar:
Duygu Aslan Türker
,
Meryem Göksel Saraç
,
Mahmut Dogan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1372394
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
254
1
ATIF
0
FAVORİ
254
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Glütensiz unların tekno-fonksiyonel özellikleri ile toz akış davranışlarının belirlenmesi
Yazarlar:
Duygu Aslan Türker
,
Meryem Göksel Saraç
,
Mahmut Dogan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1134317
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
745
1
ATIF
0
FAVORİ
745
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TİCARİ ÖNEME SAHİP TOZ SÜT ÜRÜNLERİNİN MORFOLOJİK YAPISI VE TOZ AKIŞ ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Meryem Göksel Saraç
,
Duygu Aslan Türker
,
Mahmut Dogan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20108
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1755
2
ATIF
0
FAVORİ
1755
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat