Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Emre Hastaoğlu
Doç.
Cumhuriyet Üniversitesi
Yayın
10
Hakemlik
24
CrossRef Atıf
8
10
Yayın
24
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gıda Bilimleri
Kurum
Cumhuriyet Üniversitesi
Popüler Yayınları
Gastronomi Turizmi Kapsamında Türkiye Peynir Çeşitliliği Haritası
Yazarlar:
Emre Hastaoğlu
, Melda Erdoğan,
Mustafa Işkın
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53487/ataunisosbil.958028
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7127
3
ATIF
1
FAVORİ
7127
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı kurutma yöntemleri ile elde edilmiş peynir tozlarının ısıl işlem görmüş sucukların kalite ve duyusal özelliklerine olan etkisinin incelenmesi
Yazarlar:
Özlem Yalçınçıray
,
Emre Hastaoğlu
,
Meryem Göksel Saraç
,
Özlem Pelincan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1051463
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
697
0
ATIF
1
FAVORİ
697
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Akdeniz Bölgesindeki Çocuk Dostu Otellerin Çocuk Beslenmesine Katkısının İncelenmesi
Yazarlar:
Şefahat Taşçı
,
Beyza Nur İlhan
,
Emre Hastaoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
262
0
FAVORİ
262
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karkas Etlerde Laktik Asit ile Dekontaminasyon
Yazarlar:
Özlem Pelincan
,
Emre Hastaoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Teknik Meslek Yüksekokulları Akademik Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
341
0
FAVORİ
341
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı kurutma yöntemleri ile elde edilmiş peynir tozlarının ısıl işlem görmüş sucukların kalite ve duyusal özelliklerine olan etkisinin incelenmesi
Yazarlar:
Özlem Yalçınçıray
,
Emre Hastaoğlu
,
Meryem Göksel Saraç
,
Özlem Pelincan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1051463
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
697
1
FAVORİ
697
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Turizmi Kapsamında Türkiye Peynir Çeşitliliği Haritası
Yazarlar:
Emre Hastaoğlu
, Melda Erdoğan,
Mustafa Işkın
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53487/ataunisosbil.958028
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7127
1
FAVORİ
7127
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Turizmi Kapsamında Sivas Yöresel Yemeklerinin Mikro ve Makro Besin Öğelerinin İncelenmesi
Yazarlar:
İbrahim Tuğkan Şeker
,
Emre Hastaoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2414
0
FAVORİ
2414
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The effects of nisin on the growth of milk-derived Staphylococcus aureus strains in the cheese
Yazarlar:
Özlem Pelincan
,
Emre Hastaoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.685790
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
620
0
FAVORİ
620
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDEKİ TEHLİKE: ÇOCUKLUK ÇAĞI OBEZİTESİ
Yazarlar:
İbrahim Tuğkan Şeker
,
Emre Hastaoğlu
,
Fatma Hastaoğlu
, Taycan Şeker
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1068
0
FAVORİ
1068
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Otel Mutfaklarında Kullanılan Renklendiricilerin Çocuk Sağlığı Açısından Etkileri
Yazarlar:
Emre Hastaoğlu
,
Özlem Pelin Can
,
Halil Vural
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.448168
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1350
0
FAVORİ
1350
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Köftenin Mikrobiyolojik, Kimyasal ve Duyusal Kalitesi Üzerine Nisin ve Natamisinin Etkileri
Yazarlar:
Emre Hastaoglu
, Meryem Göksel Saraç, Zehra Seba Keskin, Fazıl Yozgat
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Cumhuriyet Science Journal
DOI: 10.17776/csj.349817
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1755
0
FAVORİ
1755
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Some Heavy Metal Contents of Various Slaughtered Cattle Tissues in Sivas-Turkey
Yazarlar:
Tulay Oymak
,
Halil İbrahim Ulusoy
,
Emre Hastaoglu
, Vedat Yılmaz, Şahin Yıldırım
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
DOI: 10.18596/jotcsa.292601
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2283
0
FAVORİ
2283
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Cumhuriyet Science Journal
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
Teknik Meslek Yüksekokulları Akademik Araştırma Dergisi
Editörlük
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
Editör , Alan Editörü
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
Tourism and Recreation
Türk Akademik Sosyal Bilimler Araştırma Dergisi
Yayınlar
Gastronomi Turizmi Kapsamında Türkiye Peynir Çeşitliliği Haritası
Yazarlar:
Emre Hastaoğlu
, Melda Erdoğan,
Mustafa Işkın
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53487/ataunisosbil.958028
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7127
3
ATIF
1
FAVORİ
7127
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Otel Mutfaklarında Kullanılan Renklendiricilerin Çocuk Sağlığı Açısından Etkileri
Yazarlar:
Emre Hastaoğlu
,
Özlem Pelin Can
,
Halil Vural
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.448168
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1350
2
ATIF
0
FAVORİ
1350
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Köftenin Mikrobiyolojik, Kimyasal ve Duyusal Kalitesi Üzerine Nisin ve Natamisinin Etkileri
Yazarlar:
Emre Hastaoglu
, Meryem Göksel Saraç, Zehra Seba Keskin, Fazıl Yozgat
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Cumhuriyet Science Journal
DOI: 10.17776/csj.349817
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1755
1
ATIF
0
FAVORİ
1755
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Some Heavy Metal Contents of Various Slaughtered Cattle Tissues in Sivas-Turkey
Yazarlar:
Tulay Oymak
,
Halil İbrahim Ulusoy
,
Emre Hastaoglu
, Vedat Yılmaz, Şahin Yıldırım
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
DOI: 10.18596/jotcsa.292601
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2283
2
ATIF
0
FAVORİ
2283
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat