avatar
Seda Oğur Dr. Öğr. Üyesi BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ
Yayın 8 Hakemlik 12 CrossRef Atıf 21
8 Yayın
12 Hakemlik
21 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri Su Ürünleri Teknolojileri

Kurum

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

11

1

9738

Yayınlar

0

464

0

4867

0

2528

1

9738

Kurutulmuş alglerin besin değeri ve gıda olarak kullanımı
Yazarlar: Seda Oğur
Yayın Bilgisi: 2016 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2016.33.1.10
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9198

0

9198

0

3979

Üniversite Öğrencilerinde Ortoreksiya Nervoza Eğiliminin Belirlenmesi
DOI: 10.17798/beufen.95626
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8018

0

8018

0

2339

Yayınlar

11

1

9738

Kurutulmuş alglerin besin değeri ve gıda olarak kullanımı
Yazarlar: Seda Oğur
Yayın Bilgisi: 2016 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2016.33.1.10
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9198

2

0

9198

Üniversite Öğrencilerinde Ortoreksiya Nervoza Eğiliminin Belirlenmesi
DOI: 10.17798/beufen.95626
ATIF 8 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8018

8

0

8018

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.