Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sertan Cengiz
Bir kuruma bağlı değildir
Yayın
2
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
2
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
0009-0001-6494-9480
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Enzimler
Fermantasyon
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
Bir kuruma bağlı değildir
Yayınlar
KARADUT ÖZLERİNİN BİYOKİMYASAL BİLEŞİMİ VE TAĞŞİŞİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Yakup Şirin
,
Büşra Erdem
,
Sertan Cengiz
,
Semih Gürkan
, Perihan Gürkan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24071
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
90
0
FAVORİ
90
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Propolis, Bal ve Dut Pekmezli Takviye Edici Gıda Üretimi ve Optimizasyonu
Yazarlar:
Büşra Erdem
,
Sertan Cengiz
,
Yakup Şirin
, Perihan Gürkan,
Nevzat Artık
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.1451422
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
156
0
FAVORİ
156
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Journal of Apitherapy and Nature
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Propolis, Bal ve Dut Pekmezli Takviye Edici Gıda Üretimi ve Optimizasyonu
Yazarlar:
Büşra Erdem
,
Sertan Cengiz
,
Yakup Şirin
, Perihan Gürkan,
Nevzat Artık
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.1451422
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
156
1
ATIF
0
FAVORİ
156
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat