Nevzat Artık profil resmi
Nevzat Artık Prof. Dr. ANKARA ÜNİVERSİTESİ
Yayın 6 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 3
6 Yayın
6 Hakemlik
3 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

ANKARA ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Binlerce Yıllık Tecrübe: Macunlar
Yazarlar: Gülay Çoksarı, Nevzat Artık , Gülçin Saltan, Ethem Coşkun
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 892

0

1

892

Yayınlar

İklim Değişikliğinin Tarımsal Üretim ve Gıda Arz Güvenliğine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2024 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1554438
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 175

0

175

Propolis, Bal ve Dut Pekmezli Takviye Edici Gıda Üretimi ve Optimizasyonu
Yayın Bilgisi: 2024 , Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.1451422
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 158

0

158

Nane Yağı ve Karanfil Yağı Uygulamasının Depolanan Patateslerde Filizlenmeye Etkisi
Yayın Bilgisi: 2021 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.868812
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1452

0

1452

0

1018

0

754

Binlerce Yıllık Tecrübe: Macunlar
Yazarlar: Gülay Çoksarı, Nevzat Artık , Gülçin Saltan, Ethem Coşkun
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 892

1

892

Yayınlar

Propolis, Bal ve Dut Pekmezli Takviye Edici Gıda Üretimi ve Optimizasyonu
Yayın Bilgisi: 2024 , Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.1451422
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 158

1

0

158

1

0

1018

Dut ve Kayısı Pekmezi Üretiminde Farklı İşleme Tekniklerinin Verimlilik Optimizasyonu
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.810411
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 754

1

0

754

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.