avatar
Mehmet Beykaya Dr. Öğr. Üyesi IĞDIR ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Yayın 6 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 5 TR Dizin Atıf 23
6 Yayın
2 Hakemlik
5 CrossRef Atıf
23 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Süt Teknolojisi Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

0

1

23466

Yayınlar

Kars Gravyeri, Gruyere ve Emmental Peynirlerinin Bazi Kalite Özelliklerinin İncelenmesi
Yayın Bilgisi: 2022 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1067172
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1098

0

1098

0

994

İNCİR VE HURMA PEKMEZİ ÜRETİMİNDE FARKLI İŞLEME TEKNİKLERİNİN VERİMLİLİĞE ETKİSİ
Yazarlar: Mehmet Beykaya , Nevzat Artık
Yayın Bilgisi: 2020 , Bahçe
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 687

0

687

0

1923

0

6389

1

23466

Yayınlar

Dut ve Kayısı Pekmezi Üretiminde Farklı İşleme Tekniklerinin Verimlilik Optimizasyonu
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.810411
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 994

1

0

994

1

0

1923

3

0

6389

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.