Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mehmet Beykaya
Dr. Öğr. Üyesi
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Yayın
6
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
23
6
Yayın
2
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
23
TR Dizin Atıf
0000-0003-2594-5011
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Süt Teknolojisi
Gıda Bilimleri
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Popüler Yayınları
Bitkisel Özütler Kullanılarak Gümüş-Nanopartikül (AgNP) Sentezlenmesi ve Antimikrobiyal Etkinlikleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Mehmet Beykaya
, Abdullah Çağlar
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
23466
0
ATIF
1
FAVORİ
23466
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Kars Gravyeri, Gruyere ve Emmental Peynirlerinin Bazi Kalite Özelliklerinin İncelenmesi
Yazarlar:
Mustafa Çavuş
,
Mehmet Beykaya
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1067172
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1098
0
FAVORİ
1098
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dut ve Kayısı Pekmezi Üretiminde Farklı İşleme Tekniklerinin Verimlilik Optimizasyonu
Yazarlar:
Mehmet Beykaya
,
Nevzat Artık
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.810411
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
994
0
FAVORİ
994
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İNCİR VE HURMA PEKMEZİ ÜRETİMİNDE FARKLI İŞLEME TEKNİKLERİNİN VERİMLİLİĞE ETKİSİ
Yazarlar:
Mehmet Beykaya
, Nevzat Artık
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bahçe
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
687
0
FAVORİ
687
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BAZI HAM VE TİCARİ BALLARDA AYIRT EDİCİ PARAMETRE OLARAK İNVERTAZ VE GLUKOZ-OKSİDAZ AKTİVİTESİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Hüseyin Şahin
,
Sevgi Kolaylı
,
Mehmet Beykaya
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uludag Bee Journal
DOI: 10.31467/uluaricilik.656842
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1923
0
FAVORİ
1923
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Gıda Endüstrisinde Gıda güvenliği ve Denetimlerin Rolü: Iğdır İli Örneği
Yazarlar:
Mehmet Beykaya
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.581593
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6389
0
FAVORİ
6389
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bitkisel Özütler Kullanılarak Gümüş-Nanopartikül (AgNP) Sentezlenmesi ve Antimikrobiyal Etkinlikleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Mehmet Beykaya
, Abdullah Çağlar
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
23466
1
FAVORİ
23466
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Bahçe
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Uludag Bee Journal
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Yayınlar
Dut ve Kayısı Pekmezi Üretiminde Farklı İşleme Tekniklerinin Verimlilik Optimizasyonu
Yazarlar:
Mehmet Beykaya
,
Nevzat Artık
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.810411
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
994
1
ATIF
0
FAVORİ
994
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BAZI HAM VE TİCARİ BALLARDA AYIRT EDİCİ PARAMETRE OLARAK İNVERTAZ VE GLUKOZ-OKSİDAZ AKTİVİTESİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Hüseyin Şahin
,
Sevgi Kolaylı
,
Mehmet Beykaya
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uludag Bee Journal
DOI: 10.31467/uluaricilik.656842
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1923
1
ATIF
0
FAVORİ
1923
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Gıda Endüstrisinde Gıda güvenliği ve Denetimlerin Rolü: Iğdır İli Örneği
Yazarlar:
Mehmet Beykaya
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.581593
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6389
3
ATIF
0
FAVORİ
6389
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat