avatar
Mehmet Beykaya Dr. Öğr. Üyesi IĞDIR ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Yayın 6 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 24
6 Yayın
2 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
24 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Mikrobiyolojisi Süt Teknolojisi

Kurum

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

0

1

19596

Yayınlar

0

648

0

738

İNCİR VE HURMA PEKMEZİ ÜRETİMİNDE FARKLI İŞLEME TEKNİKLERİNİN VERİMLİLİĞE ETKİSİ
Yazarlar: Mehmet Beykaya , Nevzat Artık
Yayın Bilgisi: 2020 , Bahçe
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 437

0

437

0

1539

0

5148

1

19596

Yayınlar

Dut ve Kayısı Pekmezi Üretiminde Farklı İşleme Tekniklerinin Verimlilik Optimizasyonu
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.810411
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 738

1

0

738

1

0

1539

2

0

5148

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.