Mustafa Çavuş profil resmi
Mustafa Çavuş Dr. Öğr. Üyesi kayseri üniversitesi SÇMYO gıda işleme bölümü
Yayın 2 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 1
2 Yayın
5 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Süt Teknolojisi Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Biyoteknolojisi Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri

Kurum

kayseri üniversitesi SÇMYO gıda işleme bölümü

Yayınlar

Kars Gravyeri, Gruyere ve Emmental Peynirlerinin Bazi Kalite Özelliklerinin İncelenmesi
Yayın Bilgisi: 2022 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1067172
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1010

0

1010

Yayınlar

1

0

983

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.