avatar
Gülçin Yıldız Doç. Dr. Igdir University
Yayın 4 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 13
4 Yayın
2 Hakemlik
13 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Nanoteknoloji Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi Temel Gıda İşlemleri

Kurum

Igdir University

Yayınlar

0

2212

CONTROL OF ENZYMATIC BROWNING IN POTATO WITH CALCIUM CHLORIDE AND ASCORBIC ACID COATINGS
Yayın Bilgisi: 2019 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH19013
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8633

0

8633

0

1514

Yayınlar

1

0

876

PH-değişim metodunun soya protein konsantresinin çözünürlüğü ve emülsiyon özellikleri üzerine etkisi
DOI: 10.29050/harranziraat.427438
ATIF 8 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2212

8

0

2212

4

0

1514

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.