avatar
Gülçin Yıldız Doç. Dr. Igdir University
Yayın 4 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 15
4 Yayın
2 Hakemlik
15 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Temel Gıda İşlemleri Nanoteknoloji Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi

Kurum

Igdir University

Yayınlar

0

2329

CONTROL OF ENZYMATIC BROWNING IN POTATO WITH CALCIUM CHLORIDE AND ASCORBIC ACID COATINGS
Yayın Bilgisi: 2019 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH19013
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9405

0

9405

0

1722

Yayınlar

1

0

1030

PH-değişim metodunun soya protein konsantresinin çözünürlüğü ve emülsiyon özellikleri üzerine etkisi
DOI: 10.29050/harranziraat.427438
ATIF 10 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2329

10

0

2329

4

0

1722

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.