Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Şeyda Kıvrak
Doç. Dr.
Muğla Sıtkı Koçman University
Yayın
3
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
6
3
Yayın
4
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Matematik
Kurum
Muğla Sıtkı Koçman University
Yayınlar
Investigation of Chemical Composition and Nutritional Value of Truffle Mushroom (<em>Tuber nitidum</em> Vittad.)
Yazarlar:
Şeyda Kıvrak
,
İbrahim Kıvrak
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
929
0
FAVORİ
929
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
<em>Myrtus communis </em> L.: Characterisation of Essential Oil of Leaves and Fatty Acids of Seeds Using Gas Chromatography-Mass Spectrometry (GC/MSD)
Yazarlar:
Şeyda Kıvrak
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
794
0
FAVORİ
794
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Development and validation of modified QuEChERS method coupled with GC-MS/MS for 123 pesticide residues in food
Yazarlar:
Şeyda Kıvrak
, Mansur Harmandar
Yayın Bilgisi: 2018 ,
International Journal of Secondary Metabolite
DOI: 10.21448/ijsm.408174
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3224
0
FAVORİ
3224
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
International Journal of Secondary Metabolite
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
International Journal of Secondary Metabolite
Yayınlar
<em>Myrtus communis </em> L.: Characterisation of Essential Oil of Leaves and Fatty Acids of Seeds Using Gas Chromatography-Mass Spectrometry (GC/MSD)
Yazarlar:
Şeyda Kıvrak
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
794
1
ATIF
0
FAVORİ
794
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Development and validation of modified QuEChERS method coupled with GC-MS/MS for 123 pesticide residues in food
Yazarlar:
Şeyda Kıvrak
, Mansur Harmandar
Yayın Bilgisi: 2018 ,
International Journal of Secondary Metabolite
DOI: 10.21448/ijsm.408174
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3224
5
ATIF
0
FAVORİ
3224
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat