Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
S. Sezer Kıralan
Doç. Dr.
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
2
3
Yayın
1
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Kurum
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Melamin sofra takımlarında melamin ve formaldehit düzeylerinin belirlenmesi
Yazarlar:
S. Sezer Kıralan
,
İsra Toptancı
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
13
0
FAVORİ
13
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye piyasasında satışa sunulmuş olan bitkisel yağlar ve tereyağlarında polisiklik aromatik hidrokarbon miktarının tespit edilmesi
Yazarlar:
S. Sezer Kıralan
, İsra Toptancı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Derim
DOI: 10.16882/derim.2019.580858
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1171
0
FAVORİ
1171
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Soğuk Pres Ayçiçeği Yağının Farklı Depolama Koşullarındaki Oksidatif Stabilitesi
Yazarlar:
S. Sezer Kıralan
, Mustafa Kıralan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333672
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2486
0
FAVORİ
2486
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Derim
Hakemlik
Gıda
Yayınlar
Soğuk Pres Ayçiçeği Yağının Farklı Depolama Koşullarındaki Oksidatif Stabilitesi
Yazarlar:
S. Sezer Kıralan
, Mustafa Kıralan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333672
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2486
2
ATIF
0
FAVORİ
2486
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat