avatar
Sibel Özçakmak Dr. Atakum İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü
Yayın 2 Hakemlik 1 TR Dizin Atıf 19
2 Yayın
1 Hakemlik
19 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü Gıda mevzuatı Gıda İşletmelerinde HACCP Uygulamaları Gıda Mikrobiyolojisi Antimikrobiyal Doğal Ajanlar Catering Sektöründe GMP

Kurum

Atakum İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü

Popüler Yayınları

Pirinç Üretiminde HACCP Sisteminin Uygulaması / Application of HACCP System in Rice Production
Yazarlar: Sibel Özçakmak , Murat Gökçek, Osman Gül
DOI: 10.18466/cbayarfbe.303668
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8725

0

1

8725

Resmi Gıda Kontrollerinde Covid-19 tedbirlerine Yönelik İlave Gereklilikler
DOI: 10.35864/evmd.937377
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 623

0

1

623

Yayınlar

Resmi Gıda Kontrollerinde Covid-19 tedbirlerine Yönelik İlave Gereklilikler
DOI: 10.35864/evmd.937377
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 623

1

623

Pirinç Üretiminde HACCP Sisteminin Uygulaması / Application of HACCP System in Rice Production
Yazarlar: Sibel Özçakmak , Murat Gökçek, Osman Gül
DOI: 10.18466/cbayarfbe.303668
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8725

1

8725

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.