Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Rıdvan Temizgül
Dr. Öğretim Görevlisi
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ, FEN FAKÜLTESİ
Yayın
1
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
1
1
Yayın
2
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Bitki Biyokimyası
Bitki Biyoteknolojisi
Bitki Hücresi ve Moleküler Biyoloji
İstatistiksel ve Nicel Genetik
Moleküler Genetik
Mikrobiyal Genetik
Kurum
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ, FEN FAKÜLTESİ
Yayınlar
ALLELE FREQUENCY OF GLUTENIN SUBUNITS AND GLU-1 QUALITY SCORES IN SOME TURKISH BREAD WHEAT LANDRACES
Yazarlar:
Ridvan Temızgul
,
Mikail Akbulut
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Trakya University Journal of Natural Sciences
DOI: 10.23902/trkjnat.609487
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1406
0
FAVORİ
1406
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Trakya University Journal of Natural Sciences
Hakemlik
International Journal of Secondary Metabolite
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Yayınlar
ALLELE FREQUENCY OF GLUTENIN SUBUNITS AND GLU-1 QUALITY SCORES IN SOME TURKISH BREAD WHEAT LANDRACES
Yazarlar:
Ridvan Temızgul
,
Mikail Akbulut
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Trakya University Journal of Natural Sciences
DOI: 10.23902/trkjnat.609487
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1406
1
ATIF
0
FAVORİ
1406
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat