Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yusuf Murat Kardeş
Arş. Gör.
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Yayın
10
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
14
10
Yayın
1
Hakemlik
14
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Agronomi
Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller
Tarımda Bitki Biyokimyası ve Fizyolojisi
Tarımda Bitki Islahı
Kurum
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
Yerel Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Zeki Mut
,
Özge Doğanay Erbaş Köse
,
Yusuf Murat Kardeş
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1393785
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
218
0
ATIF
1
FAVORİ
218
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Yerel Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Zeki Mut
,
Özge Doğanay Erbaş Köse
,
Yusuf Murat Kardeş
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1393785
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
218
1
FAVORİ
218
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yozgat Ekolojik Koşullarında Yazlık ve Kışlık Olarak Yetiştirilen Bazı Mürdümük (Lathyrus sativus l.) Genotiplerinin Tane Verimi ve Kalite Özellikleri
Yazarlar:
Uğur Başaran
,
Yusuf Murat Kardeş
,
Erdem Gülümser
,
Medine Çopur Doğrusöz
,
Hanife Mut
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.1274552
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
201
0
FAVORİ
201
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GRAIN - BRAN QUALITY PARAMETERS and AGRONOMIC TRAITS of BREAD WHEAT CULTIVARS
Yazarlar:
Özge Doğanay Erbaş Köse
,
Zeki Mut
,
Yusuf Murat Kardeş
,
Hasan Akay
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Turkish Journal Of Field Crops
DOI: 10.17557/tjfc.1336316
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
437
0
FAVORİ
437
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şeker Mısırına Farklı Oranlarda İlave Edilen Yoncanın Silaj Kalitesine Etkisi
Yazarlar:
Yusuf Murat Kardeş
,
Hanife Mut
,
Erdem Gülümser
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1264318
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
379
0
FAVORİ
379
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İkinci Ürün Silajlık Mısır Çeşitlerinde Ekonomik Analiz ve Sulama Suyu Kullanım Etkinliğinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Murat Karaer
,
Yusuf Murat Kardeş
,
Erdem Gülümser
,
Hüseyin T. Gültaş
,
Hanife Mut
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35193/bseufbd.1084995
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
329
0
FAVORİ
329
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GRAIN YIELD AND NUTRITIONAL QUALITY OF DIFFERENT RYE GENOTYPES
Yazarlar:
Uğur Başaran
,
Erdem Gülümser
,
Yusuf Murat Kardeş
,
Medine Çopur Doğrusöz
,
Hanife Mut
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turkish Journal Of Field Crops
DOI: 10.17557/tjfc.1105238
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
514
0
FAVORİ
514
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DETERMINING THE GRAIN YIELD AND NUTRITIONAL COMPOSITION OF MAIZE CULTIVARS IN DIFFERENT GROWING GROUPS
Yazarlar:
Zeki Mut
,
Yusuf Murat Kardeş
,
Özge Doğanay Erbaş Köse
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turkish Journal Of Field Crops
DOI: 10.17557/tjfc.1107691
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1281
0
FAVORİ
1281
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aktaş Yoncası (Melilotus alba Desr.) Genotiplerinin Sekonder Metabolit İçeriği Bakımından Değerlendirilmesi
Yazarlar:
İlknur Yıldırım
,
Yasin Emre Öztürk
,
Yusuf Murat Kardeş
,
Erdem Gülümser
,
Hanife Mut
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
DOI: 10.24180/ijaws.936893
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
626
0
FAVORİ
626
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Baklanın (Vicia faba L.) Besinsel İçeriği ve Tıbbi Açıdan Yararları
Yazarlar:
Melike Köse
,
Yusuf Murat Kardeş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.848401
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5256
0
FAVORİ
5256
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kaba Yem Olarak Değerlendirilen Ökse Otunun Antioksidan Özellikleri ve Kondanse Tanen İçeriklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Burcu Yıldız
,
Yasin Emre Öztürk
,
Yusuf Murat Kardeş
,
Hanife Mut
,
Erdem Gülümser
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.824020
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
954
0
FAVORİ
954
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Ziraat Dergisi
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Turkish Journal Of Field Crops
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Erciyes Tarım ve Hayvan Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Yozgat Ekolojik Koşullarında Yazlık ve Kışlık Olarak Yetiştirilen Bazı Mürdümük (Lathyrus sativus l.) Genotiplerinin Tane Verimi ve Kalite Özellikleri
Yazarlar:
Uğur Başaran
,
Yusuf Murat Kardeş
,
Erdem Gülümser
,
Medine Çopur Doğrusöz
,
Hanife Mut
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.1274552
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
201
1
ATIF
0
FAVORİ
201
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GRAIN YIELD AND NUTRITIONAL QUALITY OF DIFFERENT RYE GENOTYPES
Yazarlar:
Uğur Başaran
,
Erdem Gülümser
,
Yusuf Murat Kardeş
,
Medine Çopur Doğrusöz
,
Hanife Mut
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turkish Journal Of Field Crops
DOI: 10.17557/tjfc.1105238
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
514
1
ATIF
0
FAVORİ
514
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DETERMINING THE GRAIN YIELD AND NUTRITIONAL COMPOSITION OF MAIZE CULTIVARS IN DIFFERENT GROWING GROUPS
Yazarlar:
Zeki Mut
,
Yusuf Murat Kardeş
,
Özge Doğanay Erbaş Köse
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turkish Journal Of Field Crops
DOI: 10.17557/tjfc.1107691
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1281
3
ATIF
0
FAVORİ
1281
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aktaş Yoncası (Melilotus alba Desr.) Genotiplerinin Sekonder Metabolit İçeriği Bakımından Değerlendirilmesi
Yazarlar:
İlknur Yıldırım
,
Yasin Emre Öztürk
,
Yusuf Murat Kardeş
,
Erdem Gülümser
,
Hanife Mut
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
DOI: 10.24180/ijaws.936893
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
626
1
ATIF
0
FAVORİ
626
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Baklanın (Vicia faba L.) Besinsel İçeriği ve Tıbbi Açıdan Yararları
Yazarlar:
Melike Köse
,
Yusuf Murat Kardeş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.848401
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5256
1
ATIF
0
FAVORİ
5256
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kaba Yem Olarak Değerlendirilen Ökse Otunun Antioksidan Özellikleri ve Kondanse Tanen İçeriklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Burcu Yıldız
,
Yasin Emre Öztürk
,
Yusuf Murat Kardeş
,
Hanife Mut
,
Erdem Gülümser
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.824020
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
954
7
ATIF
0
FAVORİ
954
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat