Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hanife Mut
Prof. Dr.
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
27
Hakemlik
20
CrossRef Atıf
48
27
Yayın
20
Hakemlik
48
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Çayır-Mera ve Yem Bitkileri
Kurum
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Misir-Sorghum-Korunga Karışımlarının Ot Verimi ve Silaj Kalitesi
Yazarlar:
Medine Çopur Doğrusöz
,
Uğur Başaran
,
Erdem Gülümser
,
Hanife Mut
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.1404413
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
61
0
FAVORİ
61
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Utilizing of Plant-Smoke Solution to Alleviate Drought Sensitivity on Forage Peas
Yazarlar:
Medine Çopur Doğrusöz
,
Hanife Mut
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
80
0
FAVORİ
80
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yozgat Ekolojik Koşullarında Yazlık ve Kışlık Olarak Yetiştirilen Bazı Mürdümük (Lathyrus sativus l.) Genotiplerinin Tane Verimi ve Kalite Özellikleri
Yazarlar:
Uğur Başaran
,
Yusuf Murat Kardeş
,
Erdem Gülümser
,
Medine Çopur Doğrusöz
,
Hanife Mut
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.1274552
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
184
0
FAVORİ
184
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şeker Mısırına Farklı Oranlarda İlave Edilen Yoncanın Silaj Kalitesine Etkisi
Yazarlar:
Yusuf Murat Kardeş
,
Hanife Mut
,
Erdem Gülümser
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1264318
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
334
0
FAVORİ
334
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Quality of Silage and Yield in Hungarian Vetch and Forage Crops and Rye Intercropping System
Yazarlar:
Medine Çopur Doğrusöz
,
Hanife Mut
,
Ugur Başaran
,
Erdem Gülümser
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
244
0
FAVORİ
244
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yem Şalgamı Tahıl Karışımlarının Farklı Ekim Oranlarında Rekabet İndeksi
Yazarlar:
Erdem Gülümser
,
Hanife Mut
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.1284686
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
216
0
FAVORİ
216
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Evaluation of Different Soybean Genotypes in Terms of Isoflavones, Antioxidants and Some Quality Traits
Yazarlar:
Nurgül Ergin
,
Erdem Gülümser
,
Hanife Mut
,
Uğur Başaran
,
Medine Çopur Doğrusöz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Black Sea Journal of Agriculture
DOI: 10.47115/bsagriculture.1260705
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
194
0
FAVORİ
194
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mürdümük (Lathyrus sativus L.) Genotiplerinin Yem Kalitesi ve Besleme Değeri
Yazarlar:
İlknur Yıldırım
,
Erdem Gülümser
,
Hanife Mut
,
Uğur Başaran
,
Medine Çopur Doğrusöz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35193/bseufbd.1125749
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
452
0
FAVORİ
452
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İkinci Ürün Olarak Yetiştirilen Silajlık Mısır Çeşitlerinin Silaj Verimi ve Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar:
Levent Burgu
,
Hanife Mut
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1039381
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
680
0
FAVORİ
680
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İkinci Ürün Silajlık Mısır Çeşitlerinde Ekonomik Analiz ve Sulama Suyu Kullanım Etkinliğinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Murat Karaer
,
Yusuf Murat Kardeş
,
Erdem Gülümser
,
Hüseyin T. Gültaş
,
Hanife Mut
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35193/bseufbd.1084995
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
308
0
FAVORİ
308
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GRAIN YIELD AND NUTRITIONAL QUALITY OF DIFFERENT RYE GENOTYPES
Yazarlar:
Uğur Başaran
,
Erdem Gülümser
,
Yusuf Murat Kardeş
,
Medine Çopur Doğrusöz
,
Hanife Mut
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turkish Journal Of Field Crops
DOI: 10.17557/tjfc.1105238
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
483
0
FAVORİ
483
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kaba Yem Kaynağı Olarak Şerbetçi Otu (Humulus lupulus L.)
Yazarlar:
Erdem Gülümser
,
Hanife Mut
,
Uğur Başaran
,
Medine Çopur Doğrusöz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1566
0
FAVORİ
1566
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aktaş Yoncası (Melilotus alba Desr.) Genotiplerinin Sekonder Metabolit İçeriği Bakımından Değerlendirilmesi
Yazarlar:
İlknur Yıldırım
,
Yasin Emre Öztürk
,
Yusuf Murat Kardeş
,
Erdem Gülümser
,
Hanife Mut
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
DOI: 10.24180/ijaws.936893
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
612
0
FAVORİ
612
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Alkali Stresinin Mürdümük (Lathyrus sativus L.) Genotiplerinin Fide Gelişimi ve Kalitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Anıl Şen
,
Uğur Başaran
,
Medine Çopur Doğrusöz
,
Erdem Gülümser
,
Hanife Mut
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.19159/tutad.890589
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
547
0
FAVORİ
547
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hidroponik Mürdümük Üretimde Bitkisel Kaynaklı Duman Solüsyonlarının Etkisi
Yazarlar:
Medine Çopur Doğrusöz
,
Ugur Başaran
,
Erdem Gülümser
,
Hanife Mut
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.845088
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
675
0
FAVORİ
675
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yem Bezelyesi ile Yulafın Farklı Oranlarda Karıştırılması ile Elde Edilen Silajların Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Erdem Gülümser
,
Hanife Mut
,
Uğur Başaran
,
Medine Çopur Doğrusöz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.754456
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
688
0
FAVORİ
688
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kampüs Topraklarının Bazı Fiziko-Kimyasal ve Mekaniksel Özellikleri ve İşlenebilirlikleri
Yazarlar:
Zeynep Demir
,
Zeki Mut
,
Hanife Mut
,
Erdem Gülümser
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.845696
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
620
0
FAVORİ
620
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kaba Yem Olarak Değerlendirilen Ökse Otunun Antioksidan Özellikleri ve Kondanse Tanen İçeriklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Burcu Yıldız
,
Yasin Emre Öztürk
,
Yusuf Murat Kardeş
,
Hanife Mut
,
Erdem Gülümser
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.824020
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
932
0
FAVORİ
932
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Koca Fiğ ile İtalyan Çimi Karışımlarının Silaj Kalitesinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Hanife Mut
,
Erdem Gülümser
,
Medine Çopur Doğrusöz
,
Uğur Başaran
Yayın Bilgisi: 2020 ,
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33202/comuagri.753574
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
897
0
FAVORİ
897
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şerbetçi otunun mısır ve yemlik soya ile karışımlarının silaj kalitesinin belirlenmesi
Yazarlar: Yasin Emre Öztürk,
Erdem Gülümser
,
Hanife Mut
,
Uğur Başaran
,
Medine Çopur Doğrusöz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.726427
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1087
0
FAVORİ
1087
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hindiba ile Ak Üçgül veya Domuz Ayrığı Karışımlarının Silaj Kalitesinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mehmet Can
,
Zeki Acar
,
İlknur Ayan
,
Erdem Gülümser
,
Hanife Mut
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.781969
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
687
0
FAVORİ
687
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Değişik Arkadaş Bitkilerin Yonca Silaj Kalitesine Etkisi
Yazarlar:
Hanife Mut
,
Erdem Gülümser
,
Medine Çopur Doğrusöz
,
Uğur Başaran
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.669234
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2383
0
FAVORİ
2383
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ökse Otu (Viscum album L.)’nun Yem Kalitesinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Yasin Emre Öztürk
,
Erdem Gülümser
,
Hanife Mut
,
Medine Çopur Doğrusöz
,
Uğur Başaran
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.19159/tutad.731121
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2439
0
FAVORİ
2439
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bilecik Doğal Florasından Toplanan Bituminaria bituminosa (L.) C.H. Stirtion Genotiplerinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Hanife Mut
,
Erdem Gülümser
,
Medine Çopur Doğrusöz
,
Uğur Başaran
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35193/bseufbd.701406
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
634
0
FAVORİ
634
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bilecik İli Yem Bitkilerinin Mevcut Durumu
Yazarlar: Abdulmuttalip Meşe,
Erdem Gülümser
,
Hanife Mut
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35193/bseufbd.619342
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1203
0
FAVORİ
1203
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Melas veya Arpa Kırması İlavesinin Börülce ve Soya Silajlarının Kalitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Erdem Gülümser
,
Hanife Mut
,
Uğur Başaran
, Medine Çopur Doğrusöz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35193/bseufbd.589388
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1510
0
FAVORİ
1510
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ot Verimi ve Kalitesi Bakımından Türkiye Orjinli Yabani Hindiba (Cichorium intybus L.) Genotiplerinin Çeşitliliği
Yazarlar:
Uğur Başaran
,
Erdem Gülümser
,
Medine Çopur Doğrusöz
,
Hanife Mut
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.546220
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1095
0
FAVORİ
1095
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Ziraat Dergisi
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Black Sea Journal of Agriculture
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Turkish Journal Of Field Crops
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Akademik Ziraat Dergisi
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Black Sea Journal of Agriculture
Bozok Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Dünya Sağlık ve Tabiat Bilimleri Dergisi
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Ordu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
Research in Agricultural Sciences
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Türk Doğa ve Fen Dergisi
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Yozgat Ekolojik Koşullarında Yazlık ve Kışlık Olarak Yetiştirilen Bazı Mürdümük (Lathyrus sativus l.) Genotiplerinin Tane Verimi ve Kalite Özellikleri
Yazarlar:
Uğur Başaran
,
Yusuf Murat Kardeş
,
Erdem Gülümser
,
Medine Çopur Doğrusöz
,
Hanife Mut
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.1274552
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
184
1
ATIF
0
FAVORİ
184
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İkinci Ürün Olarak Yetiştirilen Silajlık Mısır Çeşitlerinin Silaj Verimi ve Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar:
Levent Burgu
,
Hanife Mut
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1039381
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
680
3
ATIF
0
FAVORİ
680
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GRAIN YIELD AND NUTRITIONAL QUALITY OF DIFFERENT RYE GENOTYPES
Yazarlar:
Uğur Başaran
,
Erdem Gülümser
,
Yusuf Murat Kardeş
,
Medine Çopur Doğrusöz
,
Hanife Mut
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turkish Journal Of Field Crops
DOI: 10.17557/tjfc.1105238
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
483
1
ATIF
0
FAVORİ
483
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aktaş Yoncası (Melilotus alba Desr.) Genotiplerinin Sekonder Metabolit İçeriği Bakımından Değerlendirilmesi
Yazarlar:
İlknur Yıldırım
,
Yasin Emre Öztürk
,
Yusuf Murat Kardeş
,
Erdem Gülümser
,
Hanife Mut
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
DOI: 10.24180/ijaws.936893
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
612
1
ATIF
0
FAVORİ
612
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yem Bezelyesi ile Yulafın Farklı Oranlarda Karıştırılması ile Elde Edilen Silajların Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Erdem Gülümser
,
Hanife Mut
,
Uğur Başaran
,
Medine Çopur Doğrusöz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.754456
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
688
2
ATIF
0
FAVORİ
688
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kaba Yem Olarak Değerlendirilen Ökse Otunun Antioksidan Özellikleri ve Kondanse Tanen İçeriklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Burcu Yıldız
,
Yasin Emre Öztürk
,
Yusuf Murat Kardeş
,
Hanife Mut
,
Erdem Gülümser
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.824020
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
932
7
ATIF
0
FAVORİ
932
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Koca Fiğ ile İtalyan Çimi Karışımlarının Silaj Kalitesinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Hanife Mut
,
Erdem Gülümser
,
Medine Çopur Doğrusöz
,
Uğur Başaran
Yayın Bilgisi: 2020 ,
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33202/comuagri.753574
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
897
3
ATIF
0
FAVORİ
897
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şerbetçi otunun mısır ve yemlik soya ile karışımlarının silaj kalitesinin belirlenmesi
Yazarlar: Yasin Emre Öztürk,
Erdem Gülümser
,
Hanife Mut
,
Uğur Başaran
,
Medine Çopur Doğrusöz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.726427
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1087
2
ATIF
0
FAVORİ
1087
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hindiba ile Ak Üçgül veya Domuz Ayrığı Karışımlarının Silaj Kalitesinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mehmet Can
,
Zeki Acar
,
İlknur Ayan
,
Erdem Gülümser
,
Hanife Mut
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.781969
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
687
4
ATIF
0
FAVORİ
687
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Değişik Arkadaş Bitkilerin Yonca Silaj Kalitesine Etkisi
Yazarlar:
Hanife Mut
,
Erdem Gülümser
,
Medine Çopur Doğrusöz
,
Uğur Başaran
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.669234
ATIF
9
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2383
9
ATIF
0
FAVORİ
2383
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ökse Otu (Viscum album L.)’nun Yem Kalitesinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Yasin Emre Öztürk
,
Erdem Gülümser
,
Hanife Mut
,
Medine Çopur Doğrusöz
,
Uğur Başaran
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.19159/tutad.731121
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2439
5
ATIF
0
FAVORİ
2439
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bilecik İli Yem Bitkilerinin Mevcut Durumu
Yazarlar: Abdulmuttalip Meşe,
Erdem Gülümser
,
Hanife Mut
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35193/bseufbd.619342
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1203
4
ATIF
0
FAVORİ
1203
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Melas veya Arpa Kırması İlavesinin Börülce ve Soya Silajlarının Kalitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Erdem Gülümser
,
Hanife Mut
,
Uğur Başaran
, Medine Çopur Doğrusöz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35193/bseufbd.589388
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1510
4
ATIF
0
FAVORİ
1510
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ot Verimi ve Kalitesi Bakımından Türkiye Orjinli Yabani Hindiba (Cichorium intybus L.) Genotiplerinin Çeşitliliği
Yazarlar:
Uğur Başaran
,
Erdem Gülümser
,
Medine Çopur Doğrusöz
,
Hanife Mut
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.546220
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1095
2
ATIF
0
FAVORİ
1095
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat