Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Uğur Başaran
Prof. Dr.
Yayın
13
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
23
13
Yayın
5
Hakemlik
23
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Kurum
Yayınlar
Misir-Sorghum-Korunga Karışımlarının Ot Verimi ve Silaj Kalitesi
Yazarlar:
Medine Çopur Doğrusöz
,
Uğur Başaran
,
Erdem Gülümser
,
Hanife Mut
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.1404413
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
79
0
FAVORİ
79
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yozgat Ekolojik Koşullarında Yazlık ve Kışlık Olarak Yetiştirilen Bazı Mürdümük (Lathyrus sativus l.) Genotiplerinin Tane Verimi ve Kalite Özellikleri
Yazarlar:
Uğur Başaran
,
Yusuf Murat Kardeş
,
Erdem Gülümser
,
Medine Çopur Doğrusöz
,
Hanife Mut
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.1274552
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
196
0
FAVORİ
196
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Evaluation of Different Soybean Genotypes in Terms of Isoflavones, Antioxidants and Some Quality Traits
Yazarlar:
Nurgül Ergin
,
Erdem Gülümser
,
Hanife Mut
,
Uğur Başaran
,
Medine Çopur Doğrusöz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Black Sea Journal of Agriculture
DOI: 10.47115/bsagriculture.1260705
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
205
0
FAVORİ
205
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mürdümük (Lathyrus sativus L.) Genotiplerinin Yem Kalitesi ve Besleme Değeri
Yazarlar:
İlknur Yıldırım
,
Erdem Gülümser
,
Hanife Mut
,
Uğur Başaran
,
Medine Çopur Doğrusöz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35193/bseufbd.1125749
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
470
0
FAVORİ
470
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GRAIN YIELD AND NUTRITIONAL QUALITY OF DIFFERENT RYE GENOTYPES
Yazarlar:
Uğur Başaran
,
Erdem Gülümser
,
Yusuf Murat Kardeş
,
Medine Çopur Doğrusöz
,
Hanife Mut
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turkish Journal Of Field Crops
DOI: 10.17557/tjfc.1105238
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
499
0
FAVORİ
499
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kaba Yem Kaynağı Olarak Şerbetçi Otu (Humulus lupulus L.)
Yazarlar:
Erdem Gülümser
,
Hanife Mut
,
Uğur Başaran
,
Medine Çopur Doğrusöz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1638
0
FAVORİ
1638
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Alkali Stresinin Mürdümük (Lathyrus sativus L.) Genotiplerinin Fide Gelişimi ve Kalitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Anıl Şen
,
Uğur Başaran
,
Medine Çopur Doğrusöz
,
Erdem Gülümser
,
Hanife Mut
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.19159/tutad.890589
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
561
0
FAVORİ
561
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yem Bezelyesi ile Yulafın Farklı Oranlarda Karıştırılması ile Elde Edilen Silajların Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Erdem Gülümser
,
Hanife Mut
,
Uğur Başaran
,
Medine Çopur Doğrusöz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.754456
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
700
0
FAVORİ
700
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Koca Fiğ ile İtalyan Çimi Karışımlarının Silaj Kalitesinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Hanife Mut
,
Erdem Gülümser
,
Medine Çopur Doğrusöz
,
Uğur Başaran
Yayın Bilgisi: 2020 ,
COMU Journal of Agriculture Faculty
DOI: 10.33202/comuagri.753574
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
925
0
FAVORİ
925
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şerbetçi otunun mısır ve yemlik soya ile karışımlarının silaj kalitesinin belirlenmesi
Yazarlar: Yasin Emre Öztürk,
Erdem Gülümser
,
Hanife Mut
,
Uğur Başaran
,
Medine Çopur Doğrusöz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.726427
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1117
0
FAVORİ
1117
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Değişik Arkadaş Bitkilerin Yonca Silaj Kalitesine Etkisi
Yazarlar:
Hanife Mut
,
Erdem Gülümser
,
Medine Çopur Doğrusöz
,
Uğur Başaran
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.669234
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2420
0
FAVORİ
2420
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ökse Otu (Viscum album L.)’nun Yem Kalitesinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Yasin Emre Öztürk
,
Erdem Gülümser
,
Hanife Mut
,
Medine Çopur Doğrusöz
,
Uğur Başaran
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.19159/tutad.731121
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2462
0
FAVORİ
2462
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bilecik Doğal Florasından Toplanan Bituminaria bituminosa (L.) C.H. Stirtion Genotiplerinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Hanife Mut
,
Erdem Gülümser
,
Medine Çopur Doğrusöz
,
Uğur Başaran
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35193/bseufbd.701406
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
645
0
FAVORİ
645
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Ziraat Dergisi
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Black Sea Journal of Agriculture
COMU Journal of Agriculture Faculty
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Turkish Journal Of Field Crops
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
Hakemlik
Akademik Ziraat Dergisi
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Black Sea Journal of Engineering and Science
Yayınlar
Yozgat Ekolojik Koşullarında Yazlık ve Kışlık Olarak Yetiştirilen Bazı Mürdümük (Lathyrus sativus l.) Genotiplerinin Tane Verimi ve Kalite Özellikleri
Yazarlar:
Uğur Başaran
,
Yusuf Murat Kardeş
,
Erdem Gülümser
,
Medine Çopur Doğrusöz
,
Hanife Mut
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.1274552
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
196
1
ATIF
0
FAVORİ
196
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GRAIN YIELD AND NUTRITIONAL QUALITY OF DIFFERENT RYE GENOTYPES
Yazarlar:
Uğur Başaran
,
Erdem Gülümser
,
Yusuf Murat Kardeş
,
Medine Çopur Doğrusöz
,
Hanife Mut
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turkish Journal Of Field Crops
DOI: 10.17557/tjfc.1105238
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
499
1
ATIF
0
FAVORİ
499
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yem Bezelyesi ile Yulafın Farklı Oranlarda Karıştırılması ile Elde Edilen Silajların Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Erdem Gülümser
,
Hanife Mut
,
Uğur Başaran
,
Medine Çopur Doğrusöz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.754456
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
700
2
ATIF
0
FAVORİ
700
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Koca Fiğ ile İtalyan Çimi Karışımlarının Silaj Kalitesinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Hanife Mut
,
Erdem Gülümser
,
Medine Çopur Doğrusöz
,
Uğur Başaran
Yayın Bilgisi: 2020 ,
COMU Journal of Agriculture Faculty
DOI: 10.33202/comuagri.753574
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
925
3
ATIF
0
FAVORİ
925
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şerbetçi otunun mısır ve yemlik soya ile karışımlarının silaj kalitesinin belirlenmesi
Yazarlar: Yasin Emre Öztürk,
Erdem Gülümser
,
Hanife Mut
,
Uğur Başaran
,
Medine Çopur Doğrusöz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.726427
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1117
2
ATIF
0
FAVORİ
1117
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Değişik Arkadaş Bitkilerin Yonca Silaj Kalitesine Etkisi
Yazarlar:
Hanife Mut
,
Erdem Gülümser
,
Medine Çopur Doğrusöz
,
Uğur Başaran
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.669234
ATIF
9
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2420
9
ATIF
0
FAVORİ
2420
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ökse Otu (Viscum album L.)’nun Yem Kalitesinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Yasin Emre Öztürk
,
Erdem Gülümser
,
Hanife Mut
,
Medine Çopur Doğrusöz
,
Uğur Başaran
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.19159/tutad.731121
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2462
5
ATIF
0
FAVORİ
2462
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat