Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Züleyha Dal Konuş
Doktora
Bir kuruma bağlı değildir
Yayın
2
Hakemlik
0
2
Yayın
0
Hakemlik
0000-0001-7482-094X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
Bir kuruma bağlı değildir
Yayınlar
BİTKİSEL SÜT İKAMESİ ÜRETİMİNDE ATIKLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ: BADEM POSASININ BESİNSEL İÇERİĞİ ÜZERİNE BİR ÇALIŞMA
Yazarlar:
Züleyha Dal Konuş
,
Özlem Turgay
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD25038
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
198
0
FAVORİ
198
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kurutulmuş ve taze Trabzon hurması katkılı meyveli yoğurtların bazı özelliklerinin incelenmesi
Yazarlar:
Züleyha Dal Konuş
,
Özlem Turgay
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Artıbilim: Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.55198/artibilimfen.1387441
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
810
0
FAVORİ
810
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Artıbilim: Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat