Diasetil ve 2.3-Pentanedion tüm biracılık fermentasyonlarında oluşur. Bu bileşiklerin biradaki miktarları direkt olarak kullanılan maya suşu ile ilgilidir. Alt fermentasyon biralarında Visinal Diketonların (VDK) oluşmadığı durumlar da bulunmuştur.
Diasetil ve 2.3-Pentanedion tüm biracılık fermentasyonlarında oluşur. Bu bileşiklerin biradaki miktarları direkt olarak kullanılan maya suşu ile ilgilidir. Alt fermentasyon biralarında Visinal Diketonların (VDK) oluşmadığı durumlar da bulunmuştur.
| Birincil Dil | Türkçe |
|---|---|
| Bölüm | Makaleler |
| Yazarlar | |
| Yayımlanma Tarihi | 1 Şubat 1986 |
| Yayımlandığı Sayı | Yıl 1986 Cilt: 11 Sayı: 1 |