BibTex RIS Kaynak Göster

Factors Affecting Formation of Diacetyl and Other Related Compounds in Beer (in Turkish)

Yıl 1986, Cilt: 11 Sayı: 1, - , 01.02.1986

Öz

Diasetil ve 2.3-Pentanedion tüm biracılık fermentasyonlarında oluşur. Bu bileşiklerin biradaki miktarları direkt olarak kullanılan maya suşu ile ilgilidir. Alt fermentasyon biralarında Visinal Diketonların (VDK) oluşmadığı durumlar da bulunmuştur.   

Birada Diasetil ve İlişkili Diğer Bileşiklerin Oluşumu ve Bu Oluşumu Etkileyen Etmenler

Yıl 1986, Cilt: 11 Sayı: 1, - , 01.02.1986

Öz

Diasetil ve 2.3-Pentanedion tüm biracılık fermentasyonlarında oluşur. Bu bileşiklerin biradaki miktarları direkt olarak kullanılan maya suşu ile ilgilidir. Alt fermentasyon biralarında Visinal Diketonların (VDK) oluşmadığı durumlar da bulunmuştur.   

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Efe Hoşrik Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Şubat 1986
Yayımlandığı Sayı Yıl 1986 Cilt: 11 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Hoşrik, E. . (1986). Birada Diasetil ve İlişkili Diğer Bileşiklerin Oluşumu ve Bu Oluşumu Etkileyen Etmenler. Gıda, 11(1).
AMA Hoşrik E. Birada Diasetil ve İlişkili Diğer Bileşiklerin Oluşumu ve Bu Oluşumu Etkileyen Etmenler. GIDA. Şubat 1986;11(1).
Chicago Hoşrik, Efe. “Birada Diasetil Ve İlişkili Diğer Bileşiklerin Oluşumu Ve Bu Oluşumu Etkileyen Etmenler”. Gıda 11, sy. 1 (Şubat 1986).
EndNote Hoşrik E (01 Şubat 1986) Birada Diasetil ve İlişkili Diğer Bileşiklerin Oluşumu ve Bu Oluşumu Etkileyen Etmenler. Gıda 11 1
IEEE E. . Hoşrik, “Birada Diasetil ve İlişkili Diğer Bileşiklerin Oluşumu ve Bu Oluşumu Etkileyen Etmenler”, GIDA, c. 11, sy. 1, 1986.
ISNAD Hoşrik, Efe. “Birada Diasetil Ve İlişkili Diğer Bileşiklerin Oluşumu Ve Bu Oluşumu Etkileyen Etmenler”. Gıda 11/1 (Şubat 1986).
JAMA Hoşrik E. Birada Diasetil ve İlişkili Diğer Bileşiklerin Oluşumu ve Bu Oluşumu Etkileyen Etmenler. GIDA. 1986;11.
MLA Hoşrik, Efe. “Birada Diasetil Ve İlişkili Diğer Bileşiklerin Oluşumu Ve Bu Oluşumu Etkileyen Etmenler”. Gıda, c. 11, sy. 1, 1986.
Vancouver Hoşrik E. Birada Diasetil ve İlişkili Diğer Bileşiklerin Oluşumu ve Bu Oluşumu Etkileyen Etmenler. GIDA. 1986;11(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/