Loading [MathJax]/extensions/MathMenu.js
Factors Affecting Formation of Diacetyl and Other Related Compounds in Beer (in Turkish)
Yıl 1986 ,
Cilt: 11 Sayı: 1, - , 01.02.1986
Efe Hoşrik
Öz
Diasetil ve 2.3-Pentanedion tüm biracılık fermentasyonlarında oluşur. Bu bileşiklerin biradaki miktarları direkt olarak kullanılan maya suşu ile ilgilidir. Alt fermentasyon biralarında Visinal Diketonların (VDK) oluşmadığı durumlar da bulunmuştur.
Birada Diasetil ve İlişkili Diğer Bileşiklerin Oluşumu ve Bu Oluşumu Etkileyen Etmenler
Yıl 1986 ,
Cilt: 11 Sayı: 1, - , 01.02.1986
Efe Hoşrik
Öz
Diasetil ve 2.3-Pentanedion tüm biracılık fermentasyonlarında oluşur. Bu bileşiklerin biradaki miktarları direkt olarak kullanılan maya suşu ile ilgilidir. Alt fermentasyon biralarında Visinal Diketonların (VDK) oluşmadığı durumlar da bulunmuştur.
Toplam 0 adet kaynakça vardır.
Kaynak Göster
APA
Hoşrik, E. . (1986). Birada Diasetil ve İlişkili Diğer Bileşiklerin Oluşumu ve Bu Oluşumu Etkileyen Etmenler. Gıda, 11(1).
AMA
Hoşrik E. Birada Diasetil ve İlişkili Diğer Bileşiklerin Oluşumu ve Bu Oluşumu Etkileyen Etmenler. GIDA. Şubat 1986;11(1).
Chicago
Hoşrik, Efe. “Birada Diasetil Ve İlişkili Diğer Bileşiklerin Oluşumu Ve Bu Oluşumu Etkileyen Etmenler”. Gıda 11, sy. 1 (Şubat 1986).
EndNote
Hoşrik E (01 Şubat 1986) Birada Diasetil ve İlişkili Diğer Bileşiklerin Oluşumu ve Bu Oluşumu Etkileyen Etmenler. Gıda 11 1
IEEE
E. . Hoşrik, “Birada Diasetil ve İlişkili Diğer Bileşiklerin Oluşumu ve Bu Oluşumu Etkileyen Etmenler”, GIDA , c. 11, sy. 1, 1986.
ISNAD
Hoşrik, Efe. “Birada Diasetil Ve İlişkili Diğer Bileşiklerin Oluşumu Ve Bu Oluşumu Etkileyen Etmenler”. Gıda 11/1 (Şubat 1986).
JAMA
Hoşrik E. Birada Diasetil ve İlişkili Diğer Bileşiklerin Oluşumu ve Bu Oluşumu Etkileyen Etmenler. GIDA . 1986;11.
MLA
Hoşrik, Efe. “Birada Diasetil Ve İlişkili Diğer Bileşiklerin Oluşumu Ve Bu Oluşumu Etkileyen Etmenler”. Gıda, c. 11, sy. 1, 1986.
Vancouver
Hoşrik E. Birada Diasetil ve İlişkili Diğer Bileşiklerin Oluşumu ve Bu Oluşumu Etkileyen Etmenler. GIDA. 1986;11(1).
GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).
https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/