Cilt: 2 Sayı: 4, 1.08.1977

Yıl: 1977

Makaleler

 

1. Bazı Fiziksel Değişkenlerin ve Kimyasal Maddelerin Hamurun ve Ekmeğin bazı Özelliklerine Etkileri

 

2. Gıdalarda Kalite ve Kalite Kontrol

 

3. Yurdumuzda Şarap Ekonomisi

 

4. Baklagillerde Bulunabilen Toksik Maddeler

 

5. UHT Yöntemiyle İşlenmiş Sterilize Sütün Besin Değeri

 

6. Mikrobiyal Protein’in Hayvan Yemi Olarak Kullanılması

 

7. Toplu Beslenme Yerlerinde Gıda Tedariki ve Sorunları

 

8. Türkiye Ekonomisinde Çay

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/