BibTex RIS Kaynak Göster

Microflora of Olive (in Turkish)

Yıl 1977, Cilt: 2 Sayı: 6, - , 01.12.1977

Öz

Son istatistiklere göre Dünya’da 8 milyon hektar alana yayılmış bulunan 750 milyon zeytin ağacı mevcuttur. Bu miktarın %97’si Akdeniz ülkelerinde, %3’ü ise Amerika, Avustralya ve diğer memleketlerdedir. Türkiye zeytinlik sahası yönünden İspanya ve İtalya’dan sonra üçüncü, ağaç varlığı ve zeytinyağı üretimi yönünden ise İspanya, İtalya ve Yunanistan’dan sonra dördüncü sırayı almaktadır.

Zeytin Mikroflorası

Yıl 1977, Cilt: 2 Sayı: 6, - , 01.12.1977

Öz

Son istatistiklere göre Dünya’da 8 milyon hektar alana yayılmış bulunan 750 milyon zeytin ağacı mevcuttur. Bu miktarın %97’si Akdeniz ülkelerinde, %3’ü ise Amerika, Avustralya ve diğer memleketlerdedir. Türkiye zeytinlik sahası yönünden İspanya ve İtalya’dan sonra üçüncü, ağaç varlığı ve zeytinyağı üretimi yönünden ise İspanya, İtalya ve Yunanistan’dan sonra dördüncü sırayı almaktadır.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Necati Akbulut Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 1977
Yayımlandığı Sayı Yıl 1977 Cilt: 2 Sayı: 6

Kaynak Göster

APA Akbulut, N. . (1977). Zeytin Mikroflorası. Gıda, 2(6).
AMA Akbulut N. Zeytin Mikroflorası. GIDA. Aralık 1977;2(6).
Chicago Akbulut, Necati. “Zeytin Mikroflorası”. Gıda 2, sy. 6 (Aralık 1977).
EndNote Akbulut N (01 Aralık 1977) Zeytin Mikroflorası. Gıda 2 6
IEEE N. . Akbulut, “Zeytin Mikroflorası”, GIDA, c. 2, sy. 6, 1977.
ISNAD Akbulut, Necati. “Zeytin Mikroflorası”. Gıda 2/6 (Aralık 1977).
JAMA Akbulut N. Zeytin Mikroflorası. GIDA. 1977;2.
MLA Akbulut, Necati. “Zeytin Mikroflorası”. Gıda, c. 2, sy. 6, 1977.
Vancouver Akbulut N. Zeytin Mikroflorası. GIDA. 1977;2(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/