Cilt: 34 Sayı: 2, 1.04.2009

Yıl: 2009

Makaleler

 

1. Optimum Yapay Sınır Ağı Yapısının Belirlenmesinde Kolay bir Yaklaşım (İngilizce)

 

5. Süt Endüstrisinde Sorun Yaratan Termofilik Fajlar

 

6. Çay İşleme Sırasında Aroma Maddelerindeki Değişim

 

7. Süt ve Ürünlerinde CO2 Uygulamaları III: Çeşitli Süt Ürünleri

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/