Cilt: 34 Sayı: 4, 1.08.2009

Yıl: 2009

Makaleler

 

1. Capsicum annuum‘un Denge Nem İçeriği ve Sorpsiyon İzotermlerine Uygun Denklemleri (İngilizce)

 

2. Andız Pekmezi İçeren Set Tipi Yoğurtların Bazı Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri

 

3. Ultrasonik Homojenizasyon İşleminin Yoğurdun Su Tutma Kapasitesi Üzerine Etkisi

 

5. Laktoz Kristalleşmesinin Fizikokimyası

 

6. Saccharomyces Dışındaki Mayaların Şarap Aromasına Etkileri

 

7. Yoğurt Tozu; İşleme Teknolojisi, Depolama ve Kullanım Alanları

 

8. Termofilik Faj Taksonomisi

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/