Cilt: 34 Sayı: 5, 1.10.2009

Yıl: 2009

Makaleler

 

2. Yağ İkame Maddesi Kullanılarak (Litesse®Ultra™) Kurumadde Artırımının Yağsız Yoğurdun Kalitesi Üzerine Etkisi

 

3. UV-C ve Ultrason Önişlemlerinin Çilek Kalitesi Üzetine Etkileri

 

5. Ekmek Makinesinde Farklı Bileşen Seviyelerinin Ekmek Kalite Özelliklerine Etkisi

 

6. Ultraviyole Işınlarının Sütün Mikrobiyal Kalitesi Üzerine Etkisi

 

7. Modifiye Atmosferde Paketlemenin Farklı Tipteki Peynirlerin Bazı Niteliklerine Etkisi

 

8. Karabuğdayın (Fagopyrum Esculentum Moench) Bileşimi ve Gıda Sanayiinde Kullanım Olanakları

 

9. Ozmotik Dehidrasyon, Mekanizması ve Uygulamaları

 

10. Gıda Kaynaklı Bir Patojen: Arcobacter

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/