Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Deniz Baş
Doç. Dr.
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
8
Hakemlik
0
TR Dizin Atıf
5
8
Yayın
0
Hakemlik
5
TR Dizin Atıf
0000-0003-1494-681X
57199733620
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Teknolojileri
Biyosensörler
Elektroanalitik Kimya
Kurum
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
COLOR MEASUREMENT CAPABILITY OF SMARTPHONES: ANALYSIS OF CHOCOLATE COLOR
Yazarlar: Betül Arslan,
Deniz Baş
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Food Health and Technology Innovations
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
87
0
FAVORİ
87
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3D Food Printing Technology
Yazarlar:
Deniz Baş
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Food Health and Technology Innovations
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
129
0
FAVORİ
129
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Promising Tools for Food Safety and Quality: Biosensors
Yazarlar:
Deniz Baş
, Ebru Deniz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Food Health and Technology Innovations
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
290
0
FAVORİ
290
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Promising Tools for Food Safety and Quality: Artificial Intelligence and Smartphones
Yazarlar:
Ebru Akdoğan
,
Deniz Baş
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Food Health and Technology Innovations
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
500
0
FAVORİ
500
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Bileşen Analizine Yönelik Düşük Maliyetli Kolorimetrik Ölçüm Cihazı Geliştirilmesi ve Performansının Belirlenmesi: Glukoz ve Protein Tayini ile Model Çalışma
Yazarlar:
Deniz Baş
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475350
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2822
0
FAVORİ
2822
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Lezzet Katkısı Olarak Peynir ve Enzim Modifiye Peynir Tekniğinde Güncel Durum
Yazarlar: Zafer Erbay,
Deniz Baş
, Perihan Kendirci, Mustafa Çam, Haşim Kelebek, Pelin Salum, Serkan Selli
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Akademik Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1523
0
FAVORİ
1523
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTE KONTROLÜNDE BİYOSENSÖRLER
Yazarlar:
Deniz Baş
, Ebru Deniz
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2440
0
FAVORİ
2440
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Optimum Yapay Sınır Ağı Yapısının Belirlenmesinde Kolay bir Yaklaşım (İngilizce)
Yazarlar: Kıvanç Kılıç,
Deniz Baş
, İsmail Hakkı Boyacı
Yayın Bilgisi: 2009 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1024
0
FAVORİ
1024
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Food Health and Technology Innovations
Gıda
Kurul Üyeliği
Food Health and Technology Innovations
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat