BibTex RIS Kaynak Göster

The Latest Progress in the Improvement of Baker’s Yeast Strains (Turkish with English Abstract)

Yıl 1998, Cilt: 23 Sayı: 3, - , 01.06.1998

Öz

Nowadays, the traditional baker’s strains have become inadequate to satisfy the baker’s diverse needs. Strain improvement programs to better quality, for both consumer and manufacturers, by using genetic engineering techniques have been developed. In this review, the possible targets of these programs are summarized.

Ekmek Mayası Suşlarının İyileştirilmesi ile İlgili Son Gelişmeler

Yıl 1998, Cilt: 23 Sayı: 3, - , 01.06.1998

Öz

Günümüzde kullanılan geleneksel ekmek mayası suşları, ekmek mayası üreticilerinin farklı isteklerine cevap verememektedir. Hem üreticiler hem de tüketiciler için ekmek mayası suşlarının kalitesinin düzeltilmesi amacıyla, genetik mühendisliği teknikleri kullanılarak, suş iyileştirilmesi programları geliştirilmektedir. Bu derlemede, bu amaçla hedeflenen çalışmalar özetlenmiştir. 

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Nuray Karakaş Bu kişi benim

Merih Kıvanç Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 1998
Yayımlandığı Sayı Yıl 1998 Cilt: 23 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Karakaş, N. ., & Kıvanç, M. . (1998). Ekmek Mayası Suşlarının İyileştirilmesi ile İlgili Son Gelişmeler. Gıda, 23(3).
AMA Karakaş N, Kıvanç M. Ekmek Mayası Suşlarının İyileştirilmesi ile İlgili Son Gelişmeler. GIDA. Haziran 1998;23(3).
Chicago Karakaş, Nuray, ve Merih Kıvanç. “Ekmek Mayası Suşlarının İyileştirilmesi Ile İlgili Son Gelişmeler”. Gıda 23, sy. 3 (Haziran 1998).
EndNote Karakaş N, Kıvanç M (01 Haziran 1998) Ekmek Mayası Suşlarının İyileştirilmesi ile İlgili Son Gelişmeler. Gıda 23 3
IEEE N. . Karakaş ve M. . Kıvanç, “Ekmek Mayası Suşlarının İyileştirilmesi ile İlgili Son Gelişmeler”, GIDA, c. 23, sy. 3, 1998.
ISNAD Karakaş, Nuray - Kıvanç, Merih. “Ekmek Mayası Suşlarının İyileştirilmesi Ile İlgili Son Gelişmeler”. Gıda 23/3 (Haziran 1998).
JAMA Karakaş N, Kıvanç M. Ekmek Mayası Suşlarının İyileştirilmesi ile İlgili Son Gelişmeler. GIDA. 1998;23.
MLA Karakaş, Nuray ve Merih Kıvanç. “Ekmek Mayası Suşlarının İyileştirilmesi Ile İlgili Son Gelişmeler”. Gıda, c. 23, sy. 3, 1998.
Vancouver Karakaş N, Kıvanç M. Ekmek Mayası Suşlarının İyileştirilmesi ile İlgili Son Gelişmeler. GIDA. 1998;23(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/