BibTex RIS Kaynak Göster

Tumbling and Massaging in Meat Technology II. Matters to be paid attention during Application, Advantages and Disadvantages, Importance for Turkey (in Turkish)

Yıl 1989, Cilt: 14 Sayı: 2, - , 01.04.1989

Öz

Daha önceki bir makalemizde; tumbling ve massaging tekniklerinin genel prensipleri, teknikleri ve uygulamadan önce gerekli olan ön işlemler üzerinde durulmuştur. Şimdi ise; bu proseslerin uygulanması, uygulamada dikkat edilecek hususlar, avantaj ve dezavantajları, vakum tatbiki ve yurdumuz açısından genel sonuç ve önerileri üzerinde durulacaktır. 

Et Teknolojisinde Tumbling ve Massaging. II. Uygulanmasında Dikkat Edilecek Hususlar, Avantaj ve Dezavantajları ve Yurdumuz Açısından Önemi

Yıl 1989, Cilt: 14 Sayı: 2, - , 01.04.1989

Öz

Daha önceki bir makalemizde; tumbling ve massaging tekniklerinin genel prensipleri, teknikleri ve uygulamadan önce gerekli olan ön işlemler üzerinde durulmuştur. Şimdi ise; bu proseslerin uygulanması, uygulamada dikkat edilecek hususlar, avantaj ve dezavantajları, vakum tatbiki ve yurdumuz açısından genel sonuç ve önerileri üzerinde durulacaktır. 

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Hasan Yetim Bu kişi benim

H. Yusuf Gökalp Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Nisan 1989
Yayımlandığı Sayı Yıl 1989 Cilt: 14 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Yetim, H. ., & Gökalp, H. Y. . (1989). Et Teknolojisinde Tumbling ve Massaging. II. Uygulanmasında Dikkat Edilecek Hususlar, Avantaj ve Dezavantajları ve Yurdumuz Açısından Önemi. Gıda, 14(2).
AMA Yetim H, Gökalp HY. Et Teknolojisinde Tumbling ve Massaging. II. Uygulanmasında Dikkat Edilecek Hususlar, Avantaj ve Dezavantajları ve Yurdumuz Açısından Önemi. GIDA. Nisan 1989;14(2).
Chicago Yetim, Hasan, ve H. Yusuf Gökalp. “Et Teknolojisinde Tumbling Ve Massaging. II. Uygulanmasında Dikkat Edilecek Hususlar, Avantaj Ve Dezavantajları Ve Yurdumuz Açısından Önemi”. Gıda 14, sy. 2 (Nisan 1989).
EndNote Yetim H, Gökalp HY (01 Nisan 1989) Et Teknolojisinde Tumbling ve Massaging. II. Uygulanmasında Dikkat Edilecek Hususlar, Avantaj ve Dezavantajları ve Yurdumuz Açısından Önemi. Gıda 14 2
IEEE H. . Yetim ve H. Y. . Gökalp, “Et Teknolojisinde Tumbling ve Massaging. II. Uygulanmasında Dikkat Edilecek Hususlar, Avantaj ve Dezavantajları ve Yurdumuz Açısından Önemi”, GIDA, c. 14, sy. 2, 1989.
ISNAD Yetim, Hasan - Gökalp, H. Yusuf. “Et Teknolojisinde Tumbling Ve Massaging. II. Uygulanmasında Dikkat Edilecek Hususlar, Avantaj Ve Dezavantajları Ve Yurdumuz Açısından Önemi”. Gıda 14/2 (Nisan 1989).
JAMA Yetim H, Gökalp HY. Et Teknolojisinde Tumbling ve Massaging. II. Uygulanmasında Dikkat Edilecek Hususlar, Avantaj ve Dezavantajları ve Yurdumuz Açısından Önemi. GIDA. 1989;14.
MLA Yetim, Hasan ve H. Yusuf Gökalp. “Et Teknolojisinde Tumbling Ve Massaging. II. Uygulanmasında Dikkat Edilecek Hususlar, Avantaj Ve Dezavantajları Ve Yurdumuz Açısından Önemi”. Gıda, c. 14, sy. 2, 1989.
Vancouver Yetim H, Gökalp HY. Et Teknolojisinde Tumbling ve Massaging. II. Uygulanmasında Dikkat Edilecek Hususlar, Avantaj ve Dezavantajları ve Yurdumuz Açısından Önemi. GIDA. 1989;14(2).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/