BibTex RIS Kaynak Göster

Cold Storage of Dairy Products (Turkish with English Abstract)

Yıl 1983, Cilt: 8 Sayı: 4, - , 01.08.1983

Öz

In this study cold frozen storage of raw and heat processed drinking milk, dried milk products, cream, ice cream, cheese and butter was investigated with the emphasis on the problems that may be encountered during storage and the duration of storage stability under different storage conditions.

Süt ve Mamullerinin Soğukta Depolanması

Yıl 1983, Cilt: 8 Sayı: 4, - , 01.08.1983

Öz

Bu çalışmada; çiğ sütün, ısısal işlem uygulanmış içme sütlerinin, yoğurt koyulaştırılmış ve kurutulmuş süt mamulleri ile dondurma, peynir, krema ve tereyağının soğukta ve özellikle dondurularak depolanmaları incelenmiştir. Bu arada süt ve mamullerinin saklama nedenleri, saklamada ortaya çıkan sorunlar, depolamada dikkat edilecek noktalar ve hangi koşullarda ne kadar süre depolanabilecekleri konuları üzerinde durulmuştur.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Mustafa Üçüncü Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ağustos 1983
Yayımlandığı Sayı Yıl 1983 Cilt: 8 Sayı: 4

Kaynak Göster

APA Üçüncü, M. . (1983). Süt ve Mamullerinin Soğukta Depolanması. Gıda, 8(4).
AMA Üçüncü M. Süt ve Mamullerinin Soğukta Depolanması. GIDA. Ağustos 1983;8(4).
Chicago Üçüncü, Mustafa. “Süt Ve Mamullerinin Soğukta Depolanması”. Gıda 8, sy. 4 (Ağustos 1983).
EndNote Üçüncü M (01 Ağustos 1983) Süt ve Mamullerinin Soğukta Depolanması. Gıda 8 4
IEEE M. . Üçüncü, “Süt ve Mamullerinin Soğukta Depolanması”, GIDA, c. 8, sy. 4, 1983.
ISNAD Üçüncü, Mustafa. “Süt Ve Mamullerinin Soğukta Depolanması”. Gıda 8/4 (Ağustos 1983).
JAMA Üçüncü M. Süt ve Mamullerinin Soğukta Depolanması. GIDA. 1983;8.
MLA Üçüncü, Mustafa. “Süt Ve Mamullerinin Soğukta Depolanması”. Gıda, c. 8, sy. 4, 1983.
Vancouver Üçüncü M. Süt ve Mamullerinin Soğukta Depolanması. GIDA. 1983;8(4).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/