BibTex RIS Kaynak Göster

Chemiluminescent Methods in Alcoholic Beverages (Turkish with English Abstract)

Yıl 2000, Cilt: 25 Sayı: 2, - , 01.04.2000

Öz

Chemiluminescent techniques employed in aicoholic beverage analysis are summarized. 

Alkollü İçkilerin Analizlerinde Yararlanılan Kemilüminesans Yöntemler

Yıl 2000, Cilt: 25 Sayı: 2, - , 01.04.2000

Öz

Bu makalede alkollü içkilerin analizlerinde yararlanılan kemilüminesans yöntemler özetlenmiştir.   

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

R. Ertan Anlı Bu kişi benim

Yüksel Denli Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Nisan 2000
Yayımlandığı Sayı Yıl 2000 Cilt: 25 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Anlı, R. E. ., & Denli, Y. . (2000). Alkollü İçkilerin Analizlerinde Yararlanılan Kemilüminesans Yöntemler. Gıda, 25(2).
AMA Anlı RE, Denli Y. Alkollü İçkilerin Analizlerinde Yararlanılan Kemilüminesans Yöntemler. GIDA. Nisan 2000;25(2).
Chicago Anlı, R. Ertan, ve Yüksel Denli. “Alkollü İçkilerin Analizlerinde Yararlanılan Kemilüminesans Yöntemler”. Gıda 25, sy. 2 (Nisan 2000).
EndNote Anlı RE, Denli Y (01 Nisan 2000) Alkollü İçkilerin Analizlerinde Yararlanılan Kemilüminesans Yöntemler. Gıda 25 2
IEEE R. E. . Anlı ve Y. . Denli, “Alkollü İçkilerin Analizlerinde Yararlanılan Kemilüminesans Yöntemler”, GIDA, c. 25, sy. 2, 2000.
ISNAD Anlı, R. Ertan - Denli, Yüksel. “Alkollü İçkilerin Analizlerinde Yararlanılan Kemilüminesans Yöntemler”. Gıda 25/2 (Nisan 2000).
JAMA Anlı RE, Denli Y. Alkollü İçkilerin Analizlerinde Yararlanılan Kemilüminesans Yöntemler. GIDA. 2000;25.
MLA Anlı, R. Ertan ve Yüksel Denli. “Alkollü İçkilerin Analizlerinde Yararlanılan Kemilüminesans Yöntemler”. Gıda, c. 25, sy. 2, 2000.
Vancouver Anlı RE, Denli Y. Alkollü İçkilerin Analizlerinde Yararlanılan Kemilüminesans Yöntemler. GIDA. 2000;25(2).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/