Cilt: 39 Sayı: 6, 1.12.2014

Yıl: 2014

Makaleler

Araştırma Makalesi

1. Microwave Drying of Black Olive Slices : Effects on Total Phenolic Contents and Colour

 

4. Deniz Börülcesinin (Salicornia herbacea) Konserveye Uygunluğunun Belirlenmesi

 

5. Nar Kabuğu Ekstraktının Antimikrobiyel ve Antioksidan Aktivitesinin Köfte Kalitesine Etkisi

 

6. Siyah Sarımsak

 

8. Bitkisel Yağlarda Oleik Asit Miktarının Arttırılması ve Yağ Kalitesi Üzerine Etkileri

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/