BibTex RIS Kaynak Göster

The Effect of Electrical Stimulation on Beef Carcasses (Turkish with English Abstract)

Yıl 1995, Cilt: 20 Sayı: 2, - , 01.04.1995

Öz

Electrical simulation (ES) has received considerable attention in the improvement of the meat quality traits of tenderness, flavor and colour. In addition to these ES will also be used particularly to avoid cold shortening. This article describe the effect of ES on beef carcases.

Sığır Karkaslarında Elektriksel Uyarının Etkileri

Yıl 1995, Cilt: 20 Sayı: 2, - , 01.04.1995

Öz

Elektriksel uyarı (EU), etin kalite niteliklerinden olan yumuşaklık, aroma ve renk gelişimini sağlamasının yanısıra, özellikle soğutma kısalığının oluşumunu engeller. Bu derleme EU nın sığır karkaslarındaki etkilerini içermektedir.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Haydar Özdemir Bu kişi benim

Bülent Mutluer Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Nisan 1995
Yayımlandığı Sayı Yıl 1995 Cilt: 20 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Özdemir, H. ., & Mutluer, B. . (1995). Sığır Karkaslarında Elektriksel Uyarının Etkileri. Gıda, 20(2).
AMA Özdemir H, Mutluer B. Sığır Karkaslarında Elektriksel Uyarının Etkileri. GIDA. Nisan 1995;20(2).
Chicago Özdemir, Haydar, ve Bülent Mutluer. “Sığır Karkaslarında Elektriksel Uyarının Etkileri”. Gıda 20, sy. 2 (Nisan 1995).
EndNote Özdemir H, Mutluer B (01 Nisan 1995) Sığır Karkaslarında Elektriksel Uyarının Etkileri. Gıda 20 2
IEEE H. . Özdemir ve B. . Mutluer, “Sığır Karkaslarında Elektriksel Uyarının Etkileri”, GIDA, c. 20, sy. 2, 1995.
ISNAD Özdemir, Haydar - Mutluer, Bülent. “Sığır Karkaslarında Elektriksel Uyarının Etkileri”. Gıda 20/2 (Nisan 1995).
JAMA Özdemir H, Mutluer B. Sığır Karkaslarında Elektriksel Uyarının Etkileri. GIDA. 1995;20.
MLA Özdemir, Haydar ve Bülent Mutluer. “Sığır Karkaslarında Elektriksel Uyarının Etkileri”. Gıda, c. 20, sy. 2, 1995.
Vancouver Özdemir H, Mutluer B. Sığır Karkaslarında Elektriksel Uyarının Etkileri. GIDA. 1995;20(2).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/