KÜLTÜRK
Kapak Resmi
Makale Gönder Hakemlik İsteği Gönder Amaç ve Kapsam Yazım Kuralları Etik İlkeler ve Yayın Politikası Son Sayı Editör Kurulu İletişim Arşiv
...
Giriş
e-ISSN 2757-5667 | Yayın Aralığı Yılda 2 Sayı | Başlangıç: 2020 | Yayıncı İstanbul Kültür Üniversitesi | https://dergipark.org.tr/tr/pub/kulturk


İstanbul Kültür Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü bünyesinde 2020 yılının Haziran ayında bir bilim ve kültür dergisi olarak yayımlanmaya başlamıştır.

KÜLTÜRK, Türk Dili ve Edebiyatı Araştırmaları Dergisi hakemli bilimsel bir dergidir. Dili, Türkçe ve İngilizcedir.

Yazıların Türkçe ve İngilizce olarak özetleri verilmektedir. Yaz/Haziran ve Kış/Aralık olmak üzere yılda iki sayı olarak yayımlanmaktadır.

İstanbul Kültür Üniversitesi, 2019 yılından itibaren PILA-Crossref (Publishers International Linking Association, Inc. Crossref) üyesidir.

KÜLTÜRK” dergisi bir Türk Dili ve Edebiyatı dergisidir. Derginin içeriğini Yeni Türk Dili, Eski Türk Dili; Yeni Türk Edebiyatı, Eski Türk Edebiyatı ve Halk Edebiyatından bilimsel yayımlar oluşturmaktadır.



KÜLTÜRK

e-ISSN 2757-5667 | Yayın Aralığı Yılda 2 Sayı | Başlangıç: 2020 | Yayıncı İstanbul Kültür Üniversitesi | https://dergipark.org.tr/tr/pub/kulturk
Kapak Resmi


İstanbul Kültür Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü bünyesinde 2020 yılının Haziran ayında bir bilim ve kültür dergisi olarak yayımlanmaya başlamıştır.

KÜLTÜRK, Türk Dili ve Edebiyatı Araştırmaları Dergisi hakemli bilimsel bir dergidir. Dili, Türkçe ve İngilizcedir.

Yazıların Türkçe ve İngilizce olarak özetleri verilmektedir. Yaz/Haziran ve Kış/Aralık olmak üzere yılda iki sayı olarak yayımlanmaktadır.

İstanbul Kültür Üniversitesi, 2019 yılından itibaren PILA-Crossref (Publishers International Linking Association, Inc. Crossref) üyesidir.

KÜLTÜRK” dergisi bir Türk Dili ve Edebiyatı dergisidir. Derginin içeriğini Yeni Türk Dili, Eski Türk Dili; Yeni Türk Edebiyatı, Eski Türk Edebiyatı ve Halk Edebiyatından bilimsel yayımlar oluşturmaktadır.