Naciye Ünver profile image
Naciye Ünver Res. Assist. Dr. HARRAN UNIVERSITY
Publication 4 Review 4 CrossRef Cited 4
4 Publication
4 Review
4 CrossRef Cited

Research Fields

Food Engineering Food Sciences Food Packaging, Preservation and Processing Food Safety, Traceability, Certification and Authenticity Food Chemistry and Food Sensory Science Food Technology Fruit-Vegetables Technology Oil Technology

Institution

HARRAN UNIVERSITY

Popular Publications

Keçiboynuzu Pekmezi İlave Edilerek Üretilen Meyveli Yoğurdun Bazı Özellikleri
Authors: Şerafettin Çelik , Naciye Ünver , Betül Güç, Pınar Ceylan
DOI: 10.29050/harranziraat.321584
CITED 1 FAVORITE 2 TOTAL DOWNLOAD COUNT 3174

1

2

3174

1

1

1901

Publications

0

505

1

1901

Keçiboynuzu Pekmezi İlave Edilerek Üretilen Meyveli Yoğurdun Bazı Özellikleri
Authors: Şerafettin Çelik , Naciye Ünver , Betül Güç, Pınar Ceylan
DOI: 10.29050/harranziraat.321584
FAVORITE 2 TOTAL DOWNLOAD COUNT 3174

2

3174

Publications

1

0

505

1

1

1901

Keçiboynuzu Pekmezi İlave Edilerek Üretilen Meyveli Yoğurdun Bazı Özellikleri
Authors: Şerafettin Çelik , Naciye Ünver , Betül Güç, Pınar Ceylan
DOI: 10.29050/harranziraat.321584
CITED 1 FAVORITE 2 TOTAL DOWNLOAD COUNT 3174

1

2

3174

Interactive Guide Tool
If you want to see the panel introduction, you can click Start Tour.