Naciye Ünver profil resmi
Naciye Ünver Dr. Arş. Gör. HARRAN UNIVERSITY
Yayın 4 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 4
4 Yayın
5 Hakemlik
4 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi Yağ Teknolojisi

Kurum

HARRAN UNIVERSITY

Popüler Yayınları

Keçiboynuzu Pekmezi İlave Edilerek Üretilen Meyveli Yoğurdun Bazı Özellikleri
Yazarlar: Şerafettin Çelik , Naciye Ünver , Betül Güç, Pınar Ceylan
DOI: 10.29050/harranziraat.321584
ATIF 1 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3190

1

2

3190

1

1

1961

Yayınlar

0

464

0

519

1

1961

Keçiboynuzu Pekmezi İlave Edilerek Üretilen Meyveli Yoğurdun Bazı Özellikleri
Yazarlar: Şerafettin Çelik , Naciye Ünver , Betül Güç, Pınar Ceylan
DOI: 10.29050/harranziraat.321584
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3190

2

3190

Yayınlar

1

0

464

1

0

519

1

1

1961

Keçiboynuzu Pekmezi İlave Edilerek Üretilen Meyveli Yoğurdun Bazı Özellikleri
Yazarlar: Şerafettin Çelik , Naciye Ünver , Betül Güç, Pınar Ceylan
DOI: 10.29050/harranziraat.321584
ATIF 1 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3190

1

2

3190

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.