Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yasin Yakar
Dr. Öğr. Üyesi
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
8
Hakemlik
13
CrossRef Atıf
12
TR Dizin Atıf
3
8
Yayın
13
Hakemlik
12
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0003-3297-3379
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Kimya
Analitik Spektrometri
Gıda Bilimleri
Kurum
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Karacadağ Bölgesinde Üretilen Şanlıurfa Sadeyağı ile Tulum Yağının Bazı Kalite Karakteristikleri
Yazarlar:
Şerafettin Çelik
,
Naciye Ünver
,
Yasin Yakar
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.682189
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2139
1
ATIF
1
FAVORİ
2139
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
İğde meyve unu kullanılarak az yağlı-düşük kolesterollü mayonez üretimi ve karakterizasyonu
Yazarlar:
Naciye Ünver
,
Şerafettin Çelik
,
Sema Sayar
,
Berfin Ergün
,
Yasin Yakar
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1196007
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
520
0
FAVORİ
520
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Investigation of fatty acid profiles in some economically important fish species living in Atatürk Dam Lake, Adıyaman, Türkiye
Yazarlar:
Yasin Yakar
,
Arif Parmaksız
,
Muhammed Yaşar Dörtbudak
,
Necmettin Doğan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Aquatic Research
DOI: 10.3153/AR23002
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1163
0
FAVORİ
1163
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Zeytin yaprağı ilavesinin zeytinyağının bazı karakteristik özelliklerine etkisi
Yazarlar: Emine Doğru,
Şerafettin Çelik
,
Yasin Yakar
, Naciye Ünver
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.744568
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2180
0
FAVORİ
2180
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Siirt ekolojik şartlarında ikinci ürün olarak yetiştirilen bazı susam (sesamum ındicum, l.) genotiplerinin yağ asidi kompozisyonlarının belirlenmesi
Yazarlar:
Yasin Yakar
,
Hüseyin Arslan
,
Aynur Bilmez Özçınar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.731944
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
552
0
FAVORİ
552
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karacadağ Bölgesinde Üretilen Şanlıurfa Sadeyağı ile Tulum Yağının Bazı Kalite Karakteristikleri
Yazarlar:
Şerafettin Çelik
,
Naciye Ünver
,
Yasin Yakar
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.682189
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2139
1
FAVORİ
2139
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of feeding with safflower (Carthamus tinctorius L.) seed added mixed feed on the amount of fatty acids composition and cholesterol in chicken meat
Yazarlar:
Yasin Yakar
, Yener Tekeli
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.449027
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
798
0
FAVORİ
798
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çekirdeksiz Sofralık Üzümlerde Pestisit Kalıntılarının Belirlenmesi
Yazarlar:
Yasin Yakar
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.453960
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2131
0
FAVORİ
2131
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Likit Kromatografi Tandem Mass Spektrometri ile Tavuk Ciğerinde Antibiyotik Kalıntılarının Belirlenmesi
Yazarlar: Murat Metli,
Yasin Yakar
, Yener Tekeli
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Adıyaman Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3772
0
FAVORİ
3772
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Adıyaman Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Aquatic Research
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi - C Yaşam Bilimleri Ve Biyoteknoloji
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Hacettepe Journal of Biology and Chemistry
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Journal of Agricultural Sciences
Kocatepe Veteriner Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
İğde meyve unu kullanılarak az yağlı-düşük kolesterollü mayonez üretimi ve karakterizasyonu
Yazarlar:
Naciye Ünver
,
Şerafettin Çelik
,
Sema Sayar
,
Berfin Ergün
,
Yasin Yakar
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1196007
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
520
1
ATIF
0
FAVORİ
520
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Zeytin yaprağı ilavesinin zeytinyağının bazı karakteristik özelliklerine etkisi
Yazarlar: Emine Doğru,
Şerafettin Çelik
,
Yasin Yakar
, Naciye Ünver
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.744568
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2180
3
ATIF
0
FAVORİ
2180
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Siirt ekolojik şartlarında ikinci ürün olarak yetiştirilen bazı susam (sesamum ındicum, l.) genotiplerinin yağ asidi kompozisyonlarının belirlenmesi
Yazarlar:
Yasin Yakar
,
Hüseyin Arslan
,
Aynur Bilmez Özçınar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.731944
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
552
1
ATIF
0
FAVORİ
552
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karacadağ Bölgesinde Üretilen Şanlıurfa Sadeyağı ile Tulum Yağının Bazı Kalite Karakteristikleri
Yazarlar:
Şerafettin Çelik
,
Naciye Ünver
,
Yasin Yakar
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.682189
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2139
1
ATIF
1
FAVORİ
2139
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of feeding with safflower (Carthamus tinctorius L.) seed added mixed feed on the amount of fatty acids composition and cholesterol in chicken meat
Yazarlar:
Yasin Yakar
, Yener Tekeli
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.449027
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
798
1
ATIF
0
FAVORİ
798
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çekirdeksiz Sofralık Üzümlerde Pestisit Kalıntılarının Belirlenmesi
Yazarlar:
Yasin Yakar
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.453960
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2131
5
ATIF
0
FAVORİ
2131
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat