DergiPark logo
  • English
    Turkish English
  • Admin Panel User Panel Coordinator of Scientific Publishing Panel My Journals My Research My Followers Profile
    Logout
  • Login
DergiPark logo

Aydın Gastronomy

Volume: 4 Issue: 1, 1/28/20

Year: 2020

Derleme/Review

Review

1. Bir Gıda Güvenliği ve Sağlık Sorunu: Balık ve Balık Ürünleri Kaynaklı Alerjenler

İsmail Hakki Tekiner , Murat Ay , Hayrettin Mutlu

Page : 1-9
Add To My Library
Create Research
PDF

Review

2. Coğrafi İşaretli Türkiye Peynirleri

Derya Saygılı , Hande Demirci , Ufuk Samav

Page : 11-21
Add To My Library
Create Research
PDF

Review

3. Denizden Gelen Lezzet: Kalamar

Şehnaz Yasemin Tosun , Büşra Türk , Candan Varlık

Page : 23-34
Add To My Library
Create Research
PDF

Review

4. Gastronomi ve Moleküler Gastronomi Açısından Üzüm Pekmezi

Ali Batu

Page : 35-44
Add To My Library
Create Research
PDF

Review

5. Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Ozon Uygulamaları

Çiğdem Muştu

Page : 45-53
Add To My Library
Create Research
PDF

Review

6. Refik Halit Karay’ın Anlatımında Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Yemek Kültürü

Selma Göktürk Çetinkaya

Page : 55-62
Add To My Library
Create Research
PDF
Download Cover Image
       
  • Archive
    • Volume: 3 Issue: 1, 1/30/19
    • Volume: 3 Issue: 2, 7/27/19
    • Volume: 4 Issue: 1, 1/28/20
    • Volume: 4 Issue: 2, 7/25/20
    • Volume: 5 Issue: 1, 1/26/21

Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International license (CC-BY-NC 4.0)