• Türkçe
    Turkish English
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Dergilerim Araştırmalarım  (Beta) Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş

Aydın Gastronomy

Cilt: 4 - Sayı: 1

Yıl: 2020

Derleme

Derleme

1. Bir Gıda Güvenliği ve Sağlık Sorunu: Balık ve Balık Ürünleri Kaynaklı Alerjenler

İsmail Hakki TEKİNER Murat AY Hayrettin MUTLU

Sayfa: 1-9
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

2. Coğrafi İşaretli Türkiye Peynirleri

Derya SAYGILI Hande DEMİRCİ Ufuk SAMAV

Sayfa: 11-21
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

3. Denizden Gelen Lezzet: Kalamar

Şehnaz Yasemin TOSUN Büşra TÜRK Candan VARLIK

Sayfa: 23-34
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

4. Gastronomi ve Moleküler Gastronomi Açısından Üzüm Pekmezi

Ali BATU

Sayfa: 35-44
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

5. Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Ozon Uygulamaları

Çiğdem MUŞTU

Sayfa: 45-53
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

6. Refik Halit Karay’ın Anlatımında Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Yemek Kültürü

Selma GÖKTÜRK ÇETİNKAYA

Sayfa: 55-62
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF
Kapak Resmi İndir
       
  • Arşiv
    • Cilt: 3 Sayı: 1
    • Cilt: 3 Sayı: 2
    • Cilt: 4 Sayı: 1
    • Cilt: 4 Sayı: 2
    • Cilt: 5 Sayı: 1



Aksi belirtilmediği sürece, bu sitedeki içerik Creative Commons Attribution 4.0 International lisansı ile lisanslanmıştır. (CC-BY-NC 4.0)

by-nc.png