• Türkçe
    Turkish English
  • Panel Profil Dergilerim Takiplerim Kullanıcı Sayfası
    Profil Düzenle
    Çıkış
  • Giriş

Aydın Gastronomy

Cilt: 4 - Sayı: 2

Yıl: 2020

Araştırma Makalesi

Araştırma Makalesi

1. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Temalı Restoranlara İlişkin Tutum ve Davranışları

Nurten ÇEKAL Bahar MEMİŞ

Sayfa: 63-72
Projeye Ekle
PDF

Araştırma Makalesi

2. Gastronomi Turizmi Kapsamında Coğrafi İşaretli Ürün: Elazığ Orciği

Aykut ŞİMŞEK Enes GÜLEÇ

Sayfa: 73-81
Projeye Ekle
PDF

Derleme

Derleme

1. The Place of Sesame and Tahini in Turkish Gastronomy

Ali BATU Heysem Suat BATU

Sayfa: 83-100
Projeye Ekle
PDF

Derleme

2. Artisan Yemekler ve Gıdalar

Fatma Nur ŞEN NEGİZÖZEN İlkay YILMAZ

Sayfa: 101-111
Projeye Ekle
PDF

Derleme

3. Gıdalarda Trans Yağ Asitlerinin Varlığı ve Önemi

Arzu KAVAZ YÜKSEL Mehmet YÜKSEL

Sayfa: 113-124
Projeye Ekle
PDF

Derleme

4. Simbiyotizm Kavramı Ve Gastronomi Turizmi İle İlişkisi

Gül YILMAZ Sinem AKMAN

Sayfa: 125-134
Projeye Ekle
PDF

Derleme

5. Glütenle İlişkili Rahatsızlıklar ve Glütensiz Ekmek Üretimi

Ayla ÜNVER ALÇAY Farnoush AHMETOGLU

Sayfa: 135-148
Projeye Ekle
PDF
Kapak Resmi İndir
       
  • Arşiv
    • Cilt: 3 Sayı: 2
    • Cilt: 4 Sayı: 1
    • Cilt: 4 Sayı: 2
    • Cilt: 5 Sayı: 1
    • Cilt: 5 Sayı: 2



Aksi belirtilmediği sürece, bu sitedeki içerik Creative Commons Attribution 4.0 International lisansı ile lisanslanmıştır. (CC-BY-NC 4.0)

by-nc.png