• Türkçe
    Turkish English
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Dergilerim Araştırmalarım  (Beta) Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş

Aydın Gastronomy

Cilt: 3 - Sayı: 2

Yıl: 2019

Derleme

Derleme

1. İstanbul’un Gastronomi Turizmi Potansiyeli ve Balığın Rolü

Sühendan MOL Candan VARLIK

Sayfa: 65-74
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

2. GASTRONOMİDE EVRENSEL DİL: BİLİM VE MÜHENDİSLİK “ELEŞTİREL BİR BAKIŞ”

İsmail Hakkı TEKİNER Tolgahan TABAK Oğuzhan KÖKLÜ Gizel HÜLAĞA Halil İbrahim ORHAN

Sayfa: 75-85
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

3. Bacterial Biofilms: Formation, Properties and Its Prevention in Food Industry

Kefyalew CHIRKENA Beyza ULUSOY Canan HECER

Sayfa: 87-100
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

4. Hodan Otunun Faydaları ve Mutfakta Kullanımı

Ayla ÜNVER ALÇAY

Sayfa: 101-117
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

5. BİR GIDA OLARAK MİDYE

Mehmet Nezir GÜNGÖRÜR Sühendan MOL

Sayfa: 119-127
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

6. TURİZM İŞLETMELERİNDE YÖNETİMİN PLANLAMA FONKSİYONUNUN ÖNEMİ

Berat GEVŞEK

Sayfa: 129-135
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF
Kapak Resmi İndir
       
  • Arşiv
    • Cilt: 2 Sayı: 2
    • Cilt: 3 Sayı: 1
    • Cilt: 3 Sayı: 2
    • Cilt: 4 Sayı: 1
    • Cilt: 4 Sayı: 2



Aksi belirtilmediği sürece, bu sitedeki içerik Creative Commons Attribution 4.0 International lisansı ile lisanslanmıştır. (CC-BY-NC 4.0)

by-nc.png