• Türkçe
    Turkish English
  • Panel Profil Dergilerim Takiplerim Kullanıcı Sayfası
    Profil Düzenle
    Çıkış
  • Giriş

Aydın Gastronomy

Cilt: 5 - Sayı: 1

Yıl: 2021

Araştırma Makalesi

Araştırma Makalesi

1. Keçiboynuzu Unu Bazlı Glutensiz Kurabiye Formülasyonu Geliştirilmesi

Veli CEYLAN Çiğdem MUŞTU

Sayfa: 1-12
Projeye Ekle
PDF

Araştırma Makalesi

2. “Sous-Vide” Tekniğinin Pişirme Süreci Kapsamında Değerlendirilmesi

Meryem AKOĞLAN KOZAK Bilge BALTALI

Sayfa: 13-33
Projeye Ekle
PDF

Derleme

Derleme

3. Gastronomi Perspektifinden Estetik ve Yemek

Ceyhun UÇUK İbrahim İLHAN

Sayfa: 35-44
Projeye Ekle
PDF

Derleme

4. Beslenmede Vejetaryen Modeli

Dilistan SHİPMAN

Sayfa: 45-62
Projeye Ekle
PDF

Araştırma Makalesi

5. Geleneksel Ekşi Mayanın Sağlık ve Ekmek Üzerindeki Etkileri

Yeliz DEMİR

Sayfa: 63-70
Projeye Ekle
PDF

Derleme

6. Sürdürülebilir Turizm Kapsamında Bir Asrı Aşan Tecrübe: Asırlık Restoranlarımız

Naime ALDEMİR Ümit SORMAZ

Sayfa: 71-80
Projeye Ekle
PDF

Derleme

7. Mikroenkapsülasyon ve Gıda Endüstrisinde Kullanım Alanları

Sibel KANAT Göknur TERZİ GÜLEL

Sayfa: 81-89
Projeye Ekle
PDF
Kapak Resmi İndir
  • Sayı Dosyaları
    • Sayı Tam Dosyası
       
  • Arşiv
    • Cilt: 4 Sayı: 1
    • Cilt: 4 Sayı: 2
    • Cilt: 5 Sayı: 1
    • Cilt: 5 Sayı: 2
    • Cilt: 6 Sayı: 1



Aksi belirtilmediği sürece, bu sitedeki içerik Creative Commons Attribution 4.0 International lisansı ile lisanslanmıştır. (CC-BY-NC 4.0)

by-nc.png