Gül Yılmaz profil resmi
Gül Yılmaz Yrd. Doç. Dr. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ
Yayın 6 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 6
6 Yayın
0 Hakemlik
6 CrossRef Atıf

Kurum

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Simbiyotizm Kavramı Ve Gastronomi Turizmi İle İlişkisi
Yayın Bilgisi: 2020 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1108

0

1

1108

0

1

4086

Yayınlar

Simbiyotizm Kavramı Ve Gastronomi Turizmi İle İlişkisi
Yayın Bilgisi: 2020 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1108

1

1108

Osmanlıdan Günümüze Helvalar ve Helva-i Gazi’nin Gastronomik Değeri
DOI: 10.32958/gastoria.638638
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3068

0

3068

0

2058

0

3888

0

6758

Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

Osmanlıdan Günümüze Helvalar ve Helva-i Gazi’nin Gastronomik Değeri
DOI: 10.32958/gastoria.638638
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3068

4

0

3068

Üniversite Gençliğinin Turizme Bakış Açısı: İstanbul Arel Üniversitesi Örneği
DOI: 10.26466/opus.441059
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2058

2

0

2058

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.