Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sinem Akman
Yayın
3
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
5
3
Yayın
0
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Kurum
Popüler Yayınları
Simbiyotizm Kavramı Ve Gastronomi Turizmi İle İlişkisi
Yazarlar:
Gül Yılmaz
,
Sinem Akman
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1136
0
ATIF
1
FAVORİ
1136
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TEKİRDAĞ KÖFTESİNİN NİTELİKSEL FARKLILIKLARI İLE TEKİRDAĞ TURİZMİNİN GELİŞTİRİLMESİNE OLASI KATKILARININ ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Sinem Akman
,
Gül Yılmaz
, Mustafa Aslan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
International Journal of Social And Humanities Sciences
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4161
0
ATIF
1
FAVORİ
4161
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Simbiyotizm Kavramı Ve Gastronomi Turizmi İle İlişkisi
Yazarlar:
Gül Yılmaz
,
Sinem Akman
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1136
1
FAVORİ
1136
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TEKİRDAĞ KÖFTESİNİN NİTELİKSEL FARKLILIKLARI İLE TEKİRDAĞ TURİZMİNİN GELİŞTİRİLMESİNE OLASI KATKILARININ ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Sinem Akman
,
Gül Yılmaz
, Mustafa Aslan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
International Journal of Social And Humanities Sciences
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4161
1
FAVORİ
4161
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Osmanlıdan Günümüze Helvalar ve Helva-i Gazi’nin Gastronomik Değeri
Yazarlar:
Gül Yılmaz
,
Sinem Akman
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.638638
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3248
0
FAVORİ
3248
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aydın Gastronomy
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
International Journal of Social And Humanities Sciences
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Osmanlıdan Günümüze Helvalar ve Helva-i Gazi’nin Gastronomik Değeri
Yazarlar:
Gül Yılmaz
,
Sinem Akman
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.638638
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3248
5
ATIF
0
FAVORİ
3248
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat