Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ahmet Ayar
Yayın
2
Hakemlik
4
2
Yayın
4
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Kurum
Yayınlar
The Effect of Grape Pomace Fiber Addition on Quality Parameters of Yogurt
Yazarlar:
Hatice Sıçramaz
,
Ahmet Ayar
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.16984/saufenbilder.1440835
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
121
0
FAVORİ
121
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Microstructure, Texture, and Some Other Properties of Ice Creams Produced with Different Processed and Different Varieties of Pumpkins
Yazarlar:
Hatice Sıçramaz
,
Ahmet Ayar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of the Turkish Chemical Society Section B: Chemical Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
870
0
FAVORİ
870
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Journal of the Turkish Chemical Society Section B: Chemical Engineering
Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Akademik Platform Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat