Abdullah Kurt profil resmi
Abdullah Kurt Doç. Dr. SELCUK UNIVERSITY
Yayın 4 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 2
4 Yayın
2 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
2 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Teknolojileri

Kurum

SELCUK UNIVERSITY

Yayınlar

0

427

FARKLI PASTÖRİZASYON KOŞULLARININ BEYAZ PEYNİRİN REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20101
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1822

0

1822

RHEOLOGY OF FILM-FORMING SOLUTIONS AND PHYSICAL PROPERTIES OF DIFFERENTLY DEACETYLATED SALEP GLUCOMANNAN FILM
Yayın Bilgisi: 2019 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH19019
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3057

0

3057

PHYSICOCHEMICAL, RHEOLOGICAL AND STRUCTURAL CHARACTERISTICS OF ALCOHOL PRECIPITATED FRACTION OF GUM TRAGACANTH
Yayın Bilgisi: 2018 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH18019
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6104

0

6104

Yayınlar

FARKLI PASTÖRİZASYON KOŞULLARININ BEYAZ PEYNİRİN REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20101
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1822

4

0

1822

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.