Abdullah KURT Doç. Dr. SELCUK UNIVERSITY
Yayın 3 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 0
3 Yayın
0 Hakemlik
0 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Teknolojileri

Kurum

SELCUK UNIVERSITY

Yayınlar

FARKLI PASTÖRİZASYON KOŞULLARININ BEYAZ PEYNİRİN REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20101
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1248

0

ATIF

0

FAVORİ

1248

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
RHEOLOGY OF FILM-FORMING SOLUTIONS AND PHYSICAL PROPERTIES OF DIFFERENTLY DEACETYLATED SALEP GLUCOMANNAN FILM
Yayın Bilgisi: 2019 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH19019
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2053

0

ATIF

0

FAVORİ

2053

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PHYSICOCHEMICAL, RHEOLOGICAL AND STRUCTURAL CHARACTERISTICS OF ALCOHOL PRECIPITATED FRACTION OF GUM TRAGACANTH
Yayın Bilgisi: 2018 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH18019
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5054

0

ATIF

0

FAVORİ

5054

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayınlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.