Oğuz AYDEMİR Dr. Öğr. Üyesi
Yayın 4 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 1
4 Yayın
0 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimi Gıda Teknolojileri

Kurum

Yayınlar

Textural and rheological characteristics of cocoa hazelnut cream partially substituted with glucose syrup
Yazarlar: Oğuz AYDEMİR , Ayşegül BEŞİR, Hanad MOHAMED ADEN
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 508

0

ATIF

0

FAVORİ

508

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI PASTÖRİZASYON KOŞULLARININ BEYAZ PEYNİRİN REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20101
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1136

0

ATIF

0

FAVORİ

1136

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Commercial yogurts as inoculum in yogurt making and their reusability properties
Yazarlar: Oğuz AYDEMİR
Yayın Bilgisi: 2020 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH20022
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1181

0

ATIF

0

FAVORİ

1181

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YENİ BİR ÜRÜN‒KAKAOLU KESTANE KREMASI ÜRETİMİNDE KAVURMA SICAKLIĞININ ETKİSİ
Yazarlar: Oğuz AYDEMİR
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19072
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 998

1

ATIF

0

FAVORİ

998

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayınlandığı Dergiler
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.