Oğuz Aydemir profil resmi
Oğuz Aydemir Doç. Dr. ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 4 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 2
4 Yayın
3 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri

Kurum

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Textural and rheological characteristics of cocoa hazelnut cream partially substituted with glucose syrup
Yazarlar: Oğuz Aydemir , Ayşegül Beşir, Hanad Mohamed Aden
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 871

0

871

FARKLI PASTÖRİZASYON KOŞULLARININ BEYAZ PEYNİRİN REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20101
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1498

0

1498

Commercial yogurts as inoculum in yogurt making and their reusability properties
Yayın Bilgisi: 2020 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH20022
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1639

0

1639

YENİ BİR ÜRÜN‒KAKAOLU KESTANE KREMASI ÜRETİMİNDE KAVURMA SICAKLIĞININ ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19072
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1137

0

1137

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

FARKLI PASTÖRİZASYON KOŞULLARININ BEYAZ PEYNİRİN REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20101
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1498

1

0

1498

YENİ BİR ÜRÜN‒KAKAOLU KESTANE KREMASI ÜRETİMİNDE KAVURMA SICAKLIĞININ ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19072
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1137

1

0

1137

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.