avatar
Oğuz Aydemir Doç. Dr. ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 4 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 2
4 Yayın
4 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri Süt Teknolojisi

Kurum

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Textural and rheological characteristics of cocoa hazelnut cream partially substituted with glucose syrup
Yazarlar: Oğuz Aydemir , Ayşegül Beşir, Hanad Mohamed Aden
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1155

0

1155

FARKLI PASTÖRİZASYON KOŞULLARININ BEYAZ PEYNİRİN REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20101
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1671

0

1671

Commercial yogurts as inoculum in yogurt making and their reusability properties
Yayın Bilgisi: 2020 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH20022
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1985

0

1985

YENİ BİR ÜRÜN‒KAKAOLU KESTANE KREMASI ÜRETİMİNDE KAVURMA SICAKLIĞININ ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19072
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1287

0

1287

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

FARKLI PASTÖRİZASYON KOŞULLARININ BEYAZ PEYNİRİN REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20101
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1671

1

0

1671

YENİ BİR ÜRÜN‒KAKAOLU KESTANE KREMASI ÜRETİMİNDE KAVURMA SICAKLIĞININ ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19072
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1287

1

0

1287

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.