Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Arzu Akın
Doktora
Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
4
3
Yayın
1
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Teknolojileri
Hububat Teknolojisi
Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller
Kurum
Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü
Yayınlar
Kavuzsuz arpa ve kavuzsuz yulafın ekmeğin besinsel ve teknolojik kalitesini iyileştirme potansiyelin araştırılması
Yazarlar:
Yaşar Karaduman
,
Gözde Yüksel Yildirim
,
Arzu Akın
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1693437
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
154
0
FAVORİ
154
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Improvement of the quality by the cold plasma on the sunn pest (Eurygaster Integriceps)-damaged wheat flour
Yazarlar:
Arzu Akın
,
Yaşar Karaduman
,
Tamer Akan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1477768
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
371
0
FAVORİ
371
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik Buğday Islah Programlarında Gluten Kalitesinin Değerlendirilmesi İçin GlutoPik Parametrelerinin Kullanılabilirliğinin Araştırılması
Yazarlar: Yaşar Karaduman,
Arzu Akın
, Serap Türkölmez, Zafer Tunca
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21566/tbmaed.15930
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2011
0
FAVORİ
2011
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
European Food Science and Engineering
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi
Kurul Üyeliği
European Food Science and Engineering
Hakemlik
European Food Science and Engineering
Yayınlar
Ekmeklik Buğday Islah Programlarında Gluten Kalitesinin Değerlendirilmesi İçin GlutoPik Parametrelerinin Kullanılabilirliğinin Araştırılması
Yazarlar: Yaşar Karaduman,
Arzu Akın
, Serap Türkölmez, Zafer Tunca
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21566/tbmaed.15930
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2011
4
ATIF
0
FAVORİ
2011
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat