Yaşar KARADUMAN Yrd. Doç. Dr. Osmangazi Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 5 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 1
5 Yayın
4 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Tahıl Teknolojisi

Kurum

Osmangazi Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Yayınlar

0

ATIF

0

FAVORİ

140

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

465

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik Buğday Islah Programlarında Gluten Kalitesinin Değerlendirilmesi
Yazarlar: Yaşar KARADUMAN , Arzu AKIN, Emel YILMAZ, Seda DOĞAN , Savaş BELEN
DOI: 10.46387/bjesr.903338
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 631

0

ATIF

0

FAVORİ

631

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

1

ATIF

0

FAVORİ

292

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.
: DergiPark Kullanıcı Rozeti hakkında bilgi almak için tıklayınız.