avatar
Yaşar Karaduman Yrd. Doç. Dr. Osmangazi Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 6 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 1
6 Yayın
6 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Hububat Teknolojisi

Kurum

Osmangazi Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Yayınlar

0

319

Ekmeklik Buğday Islah Programlarında Gluten Kalitesinin Değerlendirilmesi
Yazarlar: Yaşar Karaduman , Arzu Akın, Emel Yılmaz, Seda Doğan , Savaş Belen
DOI: 10.46387/bjesr.903338
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 958

0

958

0

419

Yayınlar

1

0

419

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.